Un debat, entrevistes i càpsules informatives amb experts #DiaEstalviOC

PROGRAMACIÓ ESPECIAL D’ONDA CERO AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE L’ESTALVI

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Estalvi, que se celebra el 31 d’octubre, Onda Cero Catalunya emet una programació especial amb entrevistes, càpsules informatives i una taula rodona amb experts sobre l’estalvi, el consum de les famílies, el creixement de l’economia i les millors opcions per invertir els nostres diners després de la crisi.

ondacero.es

Barcelona | 29.10.2016 11:59

Dia de l'Estalvi a Onda Cero
Dia de l'Estalvi a Onda Cero | Onda Cero Catalunya

Per què es important l’estalvi? Què ens ha ensenyat la crisi? Comprar o viure de lloguer? Què cal tenir en compte a l’hora de demanar un crèdit, una hipoteca o un pla de pensions? Aquestes son algunes de les qüestions que s'abordaran dins aquesta programació especial amb el suport de Banc Sabadell.

De 12.30 a 14h al programa La Ciutat amb Albert Lesan, i a les 21.15h al programa especial Dia de l’Estavi, un debat conduït per Xavier Casanovas que comptarà amb Cirus Andreu, director de Sabadell Asset Management; Casilda Güell, directora Acadèmica de l’Àrea de Direcció General de OBS Business School; Maria José Tarancon, advocada, economista i assessora fiscal; i Josep Bertrán, responsable de programes financers de l’escola de negocis EAE Business School al campus de Barcelona.

A més, l’emissora ha emès durant la setmana prèvia al 31 d’octubre diverses càpsules informatives sobre estalvi, plans de pensions, hipoteques o el futur de la banca amb experts com Jaume Viladomiu, director de Previsió Empresarial de Banc Sabadell; Jordi Goula, economista i periodista; Albert Figueras, director de Banca de Particulars de Banc Sabadell, Juan Ignacio Sanz, professor de Banca d’ESADE i doctor en Dret; i Lluís Pons, director de Màrqueting de Banc Sabadell.

Els oients també han seguit la programació especial a les xarxes socials a través de l'etiqueta #DiaEstalviOC