NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Quins motius han portat al boicot de hollywood als globus d'or?

Amb Óscar González analitzem l'actualitat de sèries, comencem amb els Globus d'Or, i després analitzem dues sèries, una de vampirs zombis i l'altre d'un futur apocalíptic.

David Cervelló

Catalunya | 11.01.2022 10:59

No han estat un globus d'or com estem acostumats, per començar no van ser retransmesos per televisió, no va haver catifa vermella ni assistents a la gala, tot va ser en format online, tot penjant tuits amb els noms dels guanyadors de cada categoria.

L'Òscar ens explica els motius del boicot i si creu que aquest mal als guardons atorgats per l'associació de premsa internacional serà definitiu o tot tornarà a la normalitat en properes edicions.

També comentem un parell de propostes. Per una banda "Chapelwaite" amb Adrien Brody, una sèrie de televisió de terror nord-americana basada en el relat "Jerusalem's Lot" de l'escriptor nord-americà Stephen King.

L'altre és Station Eleven, una minisèrie de ciència-ficció post-apocalíptica nord-americana creada per Patrick Somerville basada en la novel·la homònima del 2014 d'Emily St. John Mandel.

Ens ho explica l'Òscar Gonzàlez al nits de ràdio amb David Cervelló