Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Programació especial 'Diada de les Telecomunicacions 2017'

Com serà la societat digital del futur?

Programació especial des de CosmoCaixa, a Barcelona, amb el suport de Cellnex amb motiu de la Diada de les Telecomunicacions de Catalunya.

Onda Cero Catalunya | Barcelona
| 29/09/2017
Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació TIC de Catalunya

Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació TIC de Catalunya / Graustic

Debat sobre el futur digital de la societat i les ciutats conduït per Xavier Casanovas i que reuneix Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat; Daniel Pujol, president de GrausTic; Raúl González, responsable de Serveis Smart de Cellnex; i Franc Carreras, professor de màrqueting digital d'Esade. L’espai aborda els reptes i oportunitats que el món digital ofereix a la societat i les ciutats del futur i que poden ajudar a millorar la vida de les persones.

La programació especial d'Onda Cero Catalunya amb motiu de la Diada de les Telecomunicacions ha comptat amb aquest debat, conduit per Xavier Casanovas, i també amb un programa especial de La Ciutat, amb Pau Bartrolí.

ESCOLTA ELS PROGRAMES!

AMB EL SUPORT DE