Els germans Williams i Abdón Prats, botxins de blaugranes i blanc-i-vermells

Barça i Girona, eliminats de la Copa

Els d'Ernesto Valverde van superar al Barça a la pròrroga després d'un partit ple d'alternatives, mentre que els de Javier Aguirre van passar per damunt d'un Girona irreconeixible.

Redacción

Barcelona | 25.01.2024 17:25

Barça i Girona, eliminats de la Copa | Reuters

Sense catalans a la Copa. Així ha quedat la competició del KO. El Barça i el Girona no disputaran les semifinals després de quedar eliminats davant l'Athletic Club i el Mallorca, respectivament.

En un San Mamés ple a vessar, el conjunt de Xavi Hernández va repetir els errors comesos durant tota la temporada. El Barça va encaixar el primer gol de l’Athletic als 37 segons de partit, obra de Guruzeta. Després va reaccionar amb una carambola de Lewandowski i una jugada excepcional de Lamine Yamal. Només començar la segona part, Sancet tornar a empatar el duel. El mateix Lamine Yamal va poder decantar l’eliminatòria en dues ocasions, però la perla del planter no va estar encertat de cara a porteria. I a la pròrroga, els germans Williams, primer Iñaki i després Nico, van classificar l’Athletic a semifinals.

D'altra banda, el Girona va quedar eliminat a Son Moix davant el Mallorca (3-2) després d’una molt mala primera meitat dels homes de Michel. A la mitja hora de joc, el Mallorca ja guanyava per 3 gols a 0. A la segona part, els locals es van quedar amb un home menys i Stuani va retallar diferències de penal. Però el gol de Savinho, el del 3-2 final, va arribar massa tard.