MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

Tot a punt per la segona Clàssica del Foix de diumenge

Marta Pérez entrevista a Carles Solé, responsable de la Clàssica del Foix. La sortida està programada per a les 9 del matí i la cursa recorrerà tot l'entorn del pantà de Foix per posar en valor la riquesa paisatgística de la zona.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

En marxa el cicle de música sacra "Músiques des del Retaule

Marta Pérez entrevista Isabel Pla, responsable del cicle de música sacra "Músiques des del Retaule" que s'està duent a terme a l'Església de la Geltrú i que portarà a Vilanova formacions de gran nivell musical.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

La ocupació creix més d'un 5% al Garraf respecte l'any passat

Marta Pérez entrevista Martí Sistané, president de la Federació d'Emrpesaris del Gran Penedès després de la publiciació del darrer informe de cojuntura econòmica. Destaca la millora de la ocupació a totes tres comarques, especialment al Garraf on creix un 5.8%.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

En marxa la Festa Major del Molí de Vent

Marta Pérez entrevista Estela González, tresorera de l'Associació de Veïns del barri del Molí de Vent de Vilanova i la Geltrú, amb motiu de la festa major del barri. Activitats infantils, música i una botifarrada són les activitats principals

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

Más de uno Vilanova 14/09/2018

Vilanova i la Geltrú reforça la seguretat de la Plaça de la Vila per evitar que es retirin els llaços grocs

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

El Museu Papiol enceta la temporada de visites teatralitzades

Marta Pérez entrevista Jordi Pérez, responsable d'Arc Gestió Cultural, l'empresa que organitza les visites teatralitzades al Museu Romàntic de Can Papiol. Aquest setembre comença un nou cicle de visites per viure la història del s.XIX i experimentar com vivien els antics moradors de la Casa Papiol.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

Más de uno Vilanova 13/09/2018

Vilanova i la Geltrú és la segona ciutat mitjana de Catalunya amb més deute per habitant

dl.-dv. 07:20 i 08:20

MÁS DE UNO CATALUNYA

Tota l’actualitat de Catalunya i la informació de servei a primera hora del matí a Más de Uno Catalunya amb Míriam Franch.