Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

xile

 • Setmana del Turisme

  LA SETMANA DEL TURISME

  Xile, on podrem esquiar mentre a Catalunya és estiu

  Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Xile. Al programa 'Gente Viajera Catalunya' vam parlar de com Xile és un paradís per l'esquí quan a Catalunya és estiu. Xile és naturalesa oberta tot l'any. Atreveix-te a descobrir boscos i àrees naturals amb espècies endèmiques, glaceres i desenes d'ambients únics considerats Àrees Silvestres Protegides de l'Estat a Xile. Recorre a peu, cavalcant o amb bicicleta aquests llocs, la cura i preservació és de vital importància per al país. En total, les zones protegides en sòl xilè arriben al 20% de l'extens territori nacional. Entre el mar i la serralada, des del desert més àrid del món fins les glaceres patagòniques, es desenvolupa una immensa riquesa natural que fascina els que admiren la natura i la vida a l'aire lliure.

 • Setmana del Turisme

  LA SETMANA DEL TURISME

  Els paisatges de Xile son dels més diversos del món

  Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Xile. Al programa 'La Brúixola' vam parlar de la cultura Mapuche, coneguda pel seu esperit guerrer, et saluda amb el seu particular mapudungun. Viu una experiència inoblidable dormint i cuinant en una ruca al Llac Budi, a prop de Temuco. Si viatges a la zona nord de Xile, el poble de l’altiplà aimara et convida visitar els petits poblats de Putre i Parinacota. Enlluerna’t amb els teixits i l’acolorida artesania basant-llana de flama, a més de tastar la carn de camèlids amb quinoa. Si disposes de temps i vols viure una experiència remota, vola fins a l’Illa de Pasqua i coneix la cultura dels Rapa Nui. Meravella't amb la cultura local, les seves fascinants històries, tradicions i festivitats com la Tapati. Estem a la fi del món, i és moment de ser testimoni de la vida Yagan, poble originari que navega en canoes pels canals de Terra del Foc.

 • Setmana del Turisme

  LA SETMANA DEL TURISME

  Recorrem Santiago de Xile, una ciutat vibrant

  Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Xile. Al programa 'La Ciutat' vam poder recórrer la capital, Santiago de Chile. Us proposem una mirada cultural perquè és escenari d'esdeveniments que ressalten la cultura xilena i també és seu de grans festivals internacionals, a través dels seus sons, sabors i colors Us recomanem perdre-us pels seus carrers per trobar originals galeries d'art, botigues de disseny innovadores i fires d'artesania, a més de restaurants, bars i cafès, que es complementen amb una oferta atractiva i cosmopolita. La vida ressorgeix, en caure la nit, especialment al dinàmic barri de Bellavista.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 15/06/2019

  Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo repassem les destinacions que seran tendència aquest estiu amb el director d'Atlàntida viatges, visitarem el Park Piolets, anirem a l'òpera de la mà del Gran Teatre del Liceu, repassarem Xile com a destinació de neu ara que allà és hivern i també recorrerem el parc Marimurta de Blanes