Temas

trobada empresarial pirineu

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dijous s'inicia la 33a Trobada Empresarial del Pirineu a la Seu d'Urgell, amb més de 600 inscrits que analitzaran i debatran els reptes del teixit empresarial de Lleida i de Catalunya. En parlem amb Josep Serveto, president de la Trobada Empresarial. També parlem de l'inici del dispositiu d'acollida a persones temporeres a Lleida, amb la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030 a la Paeria Mariama Sall, una campanya que es preveu complicada per la davallada de la producció a causa de les gelades del mes d'abril. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Vicenç Voltes, president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu per parlar de la 32a edició que aquest any versarà al voltant de la resiliència empresarial. Amb el fotògraf Toni Prim parlem dels concerts en directe, símbols i icones de grans estrelles de la música que coneixem a través d’imatges o posters que encara els fan més icònics. Aquest estiu al Palau Robert de Barcelona es podia veure l’exposició RockViu del fotoperiodista Xavier Mercadé, que va morir el passat mes d’agost i que ens servirà avui per parlar d’aquesta faceta de la fotografia. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Trobada Empresarial al Pirineu posa en valor la resiliència empresarial en la seva 32a edició

Sota el títol "Resiliència empresarial" la Trobada Empresarial al Pirineu celebrarà els propers dies 28 i 29 d'octubre la seva 32a edició a la Seu d'Urgell, recuperant la presencialitat. Consolidada en el calendari com una jornada de referència per a l'empresariat català, la Trobada s'adapta als protocols sanitaris i en aquesta ocasió es trasllada al Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell. A La Ciutat Lleida, amb Núria Mora en parlem amb el president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, que explica que en aquesta edició es posarà en valor la capacitat d'adaptació de les empreses i els empresaris al nou paradigma econòmic post-Covid19.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques amb el primer dia de confinament perimetral a l’Aragó i afectacions a la Franja. Parlem de la 31a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu amb Vicenç Voltes. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui entrevistem Vicenç Voltes, president de l'Associació Trobada Empresarial del Pirineu a l'espai #ConstruïmFuturAmbTu. Fotografia en temps de desescalada amb Toni Prim i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 04/06/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Vicenç Voltas, president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 05/06/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu. Noves tecnologies amb David Casero i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.