Temas

trobada empresarial pirineu

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques amb el primer dia de confinament perimetral a l’Aragó i afectacions a la Franja. Parlem de la 31a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu amb Vicenç Voltes. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui entrevistem Vicenç Voltes, president de l'Associació Trobada Empresarial del Pirineu a l'espai #ConstruïmFuturAmbTu. Fotografia en temps de desescalada amb Toni Prim i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 04/06/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Vicenç Voltas, president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 05/06/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu. Noves tecnologies amb David Casero i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.