Temas

torrent

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/07/19

Roger Torrent proposa al govern central un pacte de claredat per a la celebració d'un referèndum. El jutjat de vigilància penitenciària ha avalat el model de semillibertat d'Oriol Pujol. I també hem explicat que veïns del barri del Raval i també de Sant Antoni porten mesos queixant-se i denunciant ocupacions de pisos per consumir-hi droga.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 25/05/2018

El president de la Generalitat, Quim Torra i el president del Parlament, Roger Torrent, han demanat per carta a Mariano Rajoy que publiqui al DOGC els noms dels consellers que ha nomenat després que un informe juridic validi aquests nomenaments. Si no és així, el president amenaça amb denunciar a la Moncloa per incompliment de les lleis. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.

de una tienda de esta localidad de l'Horta

Detienen a dos menores en Torrent por robar un oso de peluche de 150 euros

Agentes de la Policía Nacional han detenido en Torrent a dos jóvenes de 15 y 17 años, como presuntos autores de un delito de robo con violencia e intimidación, tras supuestamente robar un oso de peluche valorado en 150 euros de una tienda de esta localidad de l'Horta.

al constatar que es quien tiene más apoyos

Torrent propone de nuevo a Jordi Sànchez como candidato a presidente catalán

El presidente del Parlament, Roger Torrent, ha propuesto de nuevo al número dos de JxCat, Jordi Sànchez, como candidato a presidente de la Generalitat, al constatar que es quien tiene más apoyos y que goza de "los derechos políticos plenamente vigentes" pese a estar en prisión.