Temas

Salou

Actualitat

Un nou Salou

L'Ajuntament de Salou ha presentat el nou Eix Cívic de la localitat.

Turisme

Un 2022 d'esperança

Fitur aterra aquests dies amb optimisme de cara a la temporada turística d'enguany. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona percep bones perspectives pel que fa al turisme europeu.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Pere Granados: “Totes les propostes que tenim per Salou són per desestacionalitzar el turisme, el sector amb més futur i que, sense ell, la recuperació econòmica serà impossible.”

Salou és un dels punts claus del turisme català, que sens dubte és una peça imprescindible en el marc de la recuperació econòmica de Catalunya. Avui hem parlar amb el seu alcalde, Pere Granados, amb qui hem conegut la situació actual de Salou i les principals propostes que tenen per desestacionalitzar el turisme.

Entrevista a La Ciutat

Els interrogants de l'oci nocturn

A l'espera del primer cap de setmana en que el sector podrà obrir (exclusivament en espais a l'aire lliure), Hugo Battini, director de la discoteca Flash Back de Salou, afirma a La Ciutat que el sector necessita més certeses per poder sobreviure i que només un 5% de les discoteques a Catalunya tenen espais exteriors per poder tornar a l'activitat.

ENTREVISTA MÁS DE UNO BIZKAIA

ESPECIAL Costa Daurada, Salou, Cambrils y Vila Seca -La Pineda

Cultura, Naturaleza, playas y calas espectaculares, enogastronomia, son muchos los atractivos que nos ofrece esta zona del mediterráneo. Son muchos los vascos que nos acercamos hasta la costa Daurada, Salou, Cambrils o Vila Seca- La Pineda. Nos encontramos con estupendos hoteles, con un gran servicio y trato. Una zona con una propuesta heterogénea de descanso y diversión, gastronomía y patrimonio natural que año tras año atrae a miles de turistas.