RESTRICCIONS

La sequera a Catalunya

28/03/2024 09:07

Com gestiona el sector turístic la falta d'aigua?

Parlem sobre la gestió de la sequera amb el càmping Les Medes, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona i amb el Clúster de l'Aigua de Catalunya.

SEQUERA

18/01/2024 16:09

Catalunya suma dubtes i restriccions

Barcelona, Girona i Tarragona prensen i repensen com complir amb les exigències de la Generalitat per reduir la despesa d'aigua

La Brúixola, amb Gabriel Figueredo

28/11/2023 20:07

Molts ajuntaments encara no estan preparats per sancionar l'excés de consum d'aigua

El president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Eduard Rivas Mateo, ha assegurat que "no tots els ajuntaments tenen aprovada l'ordenança" i el règim sancionador per fer complir les noves restriccions per la sequera. A partir d'aquest dimecres, entra en vigor l'estapa de preemergència en més de 200 municipis dels sistema Ter Llobregat.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

20/01/2022 15:40

Ramón Mas(Gremi discoteques): “Seguim tancats com si fos l'inici de la pandèmia”

Aquest dijous cau el toc de queda aplicat des del 24 de desembre. Un toc de queda que es va aplicar en plena sisena onada i que es treu amb unes xifres no millors que en aquell moment. Tot i que des del Govern Català s’assegura que la situació ha canviat i que té sentit aquest canvi. Parlem amb Ramón Mas, president del Gremi de Discoteques de Catalunya. Un dels gremis afectats per les restriccions.