Temas

NFL

MÚSICA I ESPORTS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Música...i Super Bowl

Amb el Lluis Soler, Coordinador d' Europa FM, us descobrim diversos temes relacionats amb els Halftime Show de la Super Bowl de la NFL.

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

NFL en el Tottenham Hotspur Stadium

Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, analitza la cuarta jornada de la NFL i ens dona les claus de la cinquena; conectem amb Londres on diumenge jugaràn Atlanta Falcons i N.Y.Jets i parlem de la MLB, la NASCAR i la NHL .

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

El field goal más largo de la historia

Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, analitza la tercera jornada de la NFL i ens dona les claus de la quarta; ens parla del field goal més llarg de la història; la bona ratxa dels Saint Louis Cardinals a la MLB i del títol de Campió de la Indy Car 2021 del pilot català Àlex Palou.

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Mahomes, Blue Jays...i Palou

Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, analitza la primera jornada de la NFL i ens dona les claus de la segona; ens parla de la bona ratxa dels Toronto Blue Jays a la MLB i ens coloca al focus l' Àlex Palou, un pilot de Sant Antoni de Vilamajor que pot proclamar-se campió de la Indy Car.

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

La NFL alza el telón

Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, analitza l' inici d' una nova temporada a la NFL i ens sitúa a la recta final de la temporada regular de la MLB