Temas

Maxim Huerta

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Maxim Huerta: 'Reivindico el dret a ser diferent i poder ser feliç'

El periodista torna a la literatura amb una nova novel·la que té l'amor cap a la diferència com a fil conductor. El protagonista de 'Con el amor bastaba' (Planeta) es diu Elio Icaro, i té el don de volar. Molta gent l'admira, però també pateix l'atac cruel dels que l'assenyalen, precisament, per no estar amb el ramat. Huerta ens ha desgranat part de la història tot berenant.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 25/05/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el Periodista Maxim Huerta. I també hem parlat amb el comitè d'empresa de Nissan sobre el futur de la planta de Barcelona. I hem parlat d'adolescents i com han viscut el confinament i el desconfinament amb la psicopedagoga Cristina Gutiérrez. I l'Adriana Diaz ens acosta la cultura a la seva secció setmanal.

LA BRUJULA

La tertulia: La salida de Maxim Huerta

Marisa Cruz, Paco Marhuenda, Antonio Lucas y Javier Caraballo analizan la actualidad de la jornada. La dimisión de Maxim Huerta sigue dando que hablar, y nos preguntamos si debía haber informado a Pedro Sánchez o de verdad pensaba que esto no iba a salir a la luz. Pero esto no acaba y la oposición pide más dimisiones, como la de Luis Planas Puchades. También reflexionamos sobre lo poco que se está pronunciando Pedro Sánchez desde que llegó a la presidencia.