Temas

gastronomia japonesa

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Grupo Nomo – La volta catalana a la cuina nipona

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols entrevisten al Borja Molina, fundador del Grupo Nomo, una marca de restauració de Barcelona que s’ha fet molt famosa per portar la cuina japonesa als sabors del mediterrani. Amb la seva recent expansió ens expliquen quins són els pròxims horitzons, a més dels mètodes de treball i recerca culinaris que formen la identitat que els és pròpia.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Hiroshima, Música Nipona, Sumimasen i fusió culinària del Grupo Nomo.

En aquesta edició del Made in Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols sentiràs una magnífica mostra de música clàssica japonesa interpretada amb el Koto, l’arpa Japonesa, a càrrec de Fuyuki Enokido. També coneixeràs el significat de Sumimasenn una expressió molt usada al Japó sons dubte. T’endinsaràs en la cultura i gastronomia de Hiroshima y la història que la vincula amb un dels dies més negres de la història del segle XX. Per acabar tastaràs els sabors del Grupo Nomo, una marca de restauració que dona una “volta catalana” a la cuina nipona.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

Nagoya – Dinamisme, misticisme i una pica de París

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la ciutat de Nagoya, acompanyats dels nostres experts viatgers, una ciutat amb parts que recorden a París, que va ser el bressol de la indústria de l’automoció al Japó, però que també és un indret sense el qual no es pot explicar la història d’aquest país. Per no perdre’t tampoc quina és la cuina típica de Nagoya i de la prefectura d’Aichi escolta tots els “tips” que et donem en aquesta Tertulia Izakaya.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made In Japan – Nagoya, Kimonos i el Shinkansen

En aquesta edició del Made in Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols viatjaràs fins a Nagoya, la quarta ciutat del Japó, una ciutat dinàmica i insígnia de la industria automobilística del país alhora que lloc de naixement dels seus 3 unificadors. A la Càpsula nipona parlarem del Shinkansen, el famós tren bala. També coneixerem de prop el món dels Kimono amb Mina no Kimono. No us descuideu les cites de la nostra agenda y el repàs a l’actualitat, on avui destaquem la ampliació dels permisos de treball per a estrangers.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made In Japan – Takayama, Kotatsu i fotografia.

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols viatjaràs fins a Takayama per conèixer una joia del turisme al Japó, descobrirem al Daito Manabe, artista multimèdia de renom mundial y coneixerem la manera tant peculiar que tenen els japonesos d’estar calents a casa en èpoques hivernals.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made In Japan – Saló del Manga, Japonització econòmica i Sake!

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols escoltaràs les entrevistes d’alguns cosplayers del saló del Manga d’enguany, i coneixeràs la Noriko Hata, introductora del Nihon Buyo, ball tradicional japonès, a casa nostra. També visitaràs la ciutat de Nikko, magnífica pels seus temples i santuaris, però també per les seves rutes de senderisme al parc natural homònim. Aprendreu també el que és i com es fa el Sake.

Cada dijous a la web i dissabtes a la FM

MADE IN JAPAN 03/11/2018 – Ruta Otaku, Saló del Manga i Noodles

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols donem la benvinguda a la tardó amb el Momiji, també viatjaràs per la ruta Otaku de Japó alhora que desvetllem les novetats del saló del Manga d’enguany, tot acompanyat dels millors sabors amb Udon, Ramen i Soba de la millor qualitat!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made In Japan – Ruta Otaku, Saló del Manga i Noodles

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols donem la benvinguda a la tardó amb el Momiji, també viatjaràs per la ruta Otaku de Japó alhora que desvetllem les novetats del saló del Manga d’enguany, tot acompanyat dels millors sabors amb Udon, Ramen i Soba de la millor qualitat!