Temas

Garraf

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 28/06/2019

Les piscines municipals d'algunes localitats del Garraf o l'Alt Penedès seran gratuïtes aquest cap de setmana per l'onada de calor que continua aquests dies a casa nostra. Parlarem també del Juanita's Beach Sport Festival amb la seva directora, Mònica Coll.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 27/06/2019

Valoració positiva a la campanya conjunta que van portar a terme les policies local de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf per garantir la seguretat viària i conscienciar als conductors dels riscos de conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. També parlarem de la nova edició del sopar solidari contra el càncer que organitza l'AECC Catalunya contra el càncer i a l'entrevista d’avui, parlem amb el portaveu de l'Associació Garraf Coopera, Enrique Castro.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 26/06/2019

La policia local de Vilanova posa en marxa la segona fase de la campanya de prevenció de furts a la gent gran, ampliant els agents que vigilen les zones més problemàtiques com són les entitats bancàries. A l'entrevista d'avui parlem d'esgrima amb el Santi Godoy, director del club d'esgrima de Vilanova, club amfitrió aquest dissabte 29 de juny del campionat absolut de Catalunya.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Olga Arnau: "em vaig llevar a l'oposició i me'n vaig anar a dormir alcaldessa"

Deu dies després del ple d’investidura de l’Ajuntament de Vilanova, avui parlem amb l’alcaldessa del consistori, Olga Arnau, per saber com han estat aquests primers dies, quin és el full de ruta que es marquen, sabrem si hi ha alguna matèria prioritària i recordarem les últimes hores abans del ple i de rebre el suport in extremis de Junts per Vilanova.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 25/06/2019

Avui entrevistem a Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova, per analitzar aquestes primers deu dies al càrrec i parlem també de l’obra de teatre Artipunt, del grup de Teatre Inclusiu, un espectacle impulsat per l’ajuntament de Sitges i l’associació incursió Social.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Más de uno Vilanova 21/06/2019

Més de 14.000 persones han rebut ajudes de Càrites a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Garraf i part de l’Anoia, segons la memòria presentada per l’entitat. I gairebé un miler de persones, de manera altruista, col·laboren amb les diferents Càritas per ajudar a persones en situació de pobresa lluitant per la seva dignitat i els seus drets. Repassem algunes de les activitats preparades per a aquest cap de setmana a Sitges i Vilanova i parlem amb Lourdes Barragan, presidenta de la junta local a Vilanova d'AECC Catalunya contra el càncer.