Temas

feina

L'ACTUALITAT DEL DIA

La Reforma Horària és un clamor de la classe treballadora

El 97% dels catalans i de les catalanes que estan treballant, considera que cal adoptar mesures per part de les empreses per tal de conciliar la vida laboral i familiar. Ho diu el Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat. Amb aquestes dades, l'Oficina per a la Reforma Horària del Govern accelerarà els treballs amb patronals i sindicats per assolir noves passes endavant en aquest sentit. N'hem parlat amb el seu director Alexis Serra.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Ens penalitza el que publiquem a les xarxes socials a l’hora de trobar feina?

Com cada dijous hem mantingut una nova conversa amb la professora experta en noves tecnologies Patricia Coll amb qui ens preguntarem, amb l’ajuda del director de xarxes socials d’Infojobs si el que publiquem a internet ens afecta a l’hora d’obtar a una feina. On està el límit de la nostra vida personal i de la professional? Què diuen de nosaltres les xarxes socials? Serán aquestes el currículum del futur? Ens ho detalla el responsable de xarxes socials d’Infojobs

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Com fer amics, lligar i relacionar-te al Japó

No saps com interactuar amb amics o companys de feina japonesos? Vols enamorar algú de les illes del sol naixent i vas molt perdut? El Toni Torres de HCTSound i el Pau Garcia de Periodista en Japón ens donaran totes les claus necessàries. No t’ho pots perdre!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – La tribu dels Ainu, les bogeria de les Vending Machine i una acadèmia molt transversal.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A la secció d’actualitat coneixeràs de la mà del Jonathan López- Vera la cultura dels Ainu, el poble indígena del Japó que acaba de veure reconeguda i protegida la seva cultura per part del govern japonès. A la tertúlia Izakaya xerrarem amb el Raul Carda de Japonshop.com i amb la Erika Hatamoto de l’agència de viatges JTB sobre la multitud de màquines d’auto-venda que hi ha per tot el Japó, la quantitat tan gran de begudes i snacks que serveixen, a més de la immensa paleta de sabors que ens pot arribar a presentar una sola marca de refrescs. A la emprenedoria coneixerem al Iñaki Soto, director de la acadèmia de Japonès, Japonia, una escola que ofereix molt més que classes de llengua, i que dona moltes oportunitats a aquelles persones que volen estudiar o treballar al país del sol naixent. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 22/10/2018

Avui hem berenat amb Manuel Alejandro Hidalgo, que ens ha explicat com els robots acabaran suplantant algunes persones a les empreses. Ho explica al seu llibre 'El empleo del futuro'. Hem parlat amb l'audiència de, precisament, allò que sempre havien volgut ser de grans. I hem abordat la polèmica pels 'pisos rusc' a Barcelona. En Nacho Encinas ens ha portat el teatre a la ràdio. Tot això en un programa que hem completat amb les notícies del dia.