Temas

estafadores

SUCESOS

Siete detenidos y dos millones de euros estafados a empresas por una red criminal en la provincia

El origen de las investigaciones se remonta hasta hace casi dos años, cuando una conocida cadena de perfumerías con tiendas en todo el territorio nacional, denunció una estafa de casi 200.000 euros mediante este delito. Tras múltiples investigaciones, la Policía Nacional consiguió identificar a los autores de los hechos, vinculándolos con numerosas estafas realizadas con el mismo modus operandi y localizando a víctimas en España y en el extranjero.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb la forense lingüista lleidatana Sheila Queralt que presenta el seu últim llibre on desemmascara els estafadors de l'amor a través de l'ús que fan del llenguatge. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes, a més de l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Sheila Queralt desemmascara els estafadors amorosos a través del llenguatge

La lleidatana Sheila Queralt és forense lingüista i analitza l’ús de llenguatge per descobrir enganys. En el seu últim llibre ‘Estafas amorosas. El donjuán seduce, convence y manipula’ (Larousse 2022), es centra en quatre estafadors de l’amor, condemnats o denunciats a Espanya i dona tots els detalls del modus operandi que aquests estafadors sentimentals i econòmics, utilitzen amb les seves víctimes, sobre com reaccionen quan són descoberts i les conseqüències que causen a les seves víctimes. Aquest dimecres ha presentat el seu llibre a Lleida i també n’ha parlat als micròfons de La Ciutat Lleida.