Temas

esports

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem d'esport femení, avui la Cèlia Bujaldón ens presenta l'Elisabeth Mas, entrenadora de patinatge artístic del Club Patí Bordeta i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, comentant els darrers capítols del serial del Lleida Esportiu. La Cèlia Bujaldón ens presenta la Sun Farreny, monitora de tallers de body life per a gent gran i joves en risc d'exclusió. Parlem amb la regidora de Participació de la Paeria Marta Gispert sobre el Consell de Ciutat que es constituirà properament.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón ens presenta avui la Núria Lladonosa, guanyadora de la medalla de plata en categoria absolut del Campionat de Catalunya de concurs Complet d'Hípica 2021. Proposta d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de la vessant sostenible i solidària de la Trail Running Santa Caterina d'Arbeca amb la directora de la cursa Bea Miret i a l'espai El Mirall l'assessora d'imatge Jessica Sedeño dona consells per a dones amb esquena ampla.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de l'aposta que fa el Lleida Llista Blava amb l'hoquei femení amb Marc Soler, coordinador i director esportiu del club. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal i repàs a l'agenda festiva del dia a les comarques de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comentem l'actualitat esportiva del cap de setmana amb el periodista David Bachiller. Coneixem la iniciativa "Porta la teva cadira" que organitza l'Associació Esport Femení Lleida i que ens explica la Carme Cabanillas i donem un cop d'ull a l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'arrencada del nou curs escolar, en 2n en ple context de pandèmia, amb mesures similars a les del curs passat però també amb algunes flexibilitzacions. Actualitat esportiva amb Miquel Àngel Poch. Seguim descobrint personatges lleidatans amb Jesús Brufal, que avui ens parla del mestre i artista Miquel Baldomà, i acabem donant un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Arrenquem la 14a temporada del programa i ho fem amb l'inici del curs esportiu i la tertúlia amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Setmana a setmana anirem coneixent esportirtes, clubs, entitats, associacions que treballen per donar a conèixer i per visibilitzar l’esport femení a Lleida. Avui coneixerem la Núria Garcia, que aquest cap de setmana ha estat una de les participants de l’equip de l’Associació Esport Femení Lleida, a la primera edició de l’UltraPallars 360. Moda, bellesa, tendències és el que tindrem els primers dilluns de cada mes amb l’assessora d’imatge Jessica Sedeño que avui precisament ens parlarà de les tendències que trobarem aquesta temporada de tardor / hivern i acabem La Ciutat coneixent les propostes d'agenda cultural a les comarques de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La covid no frena el turisme al Pirineu que gràcies a l'Esbaiola't ha fet ple aquest cap de setmana, mentre que el president de la Federació d'Hostaleria de Lleida Josep Castellarnau es mostra confiat en el turisme de proximitat. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch i David Bachiller. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal i repàs a l'agenda cultural.