Temas

esports

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Acaba l'estat d'alarma i arriba el final del toc de queda coincidint amb les festes de maig de Lleida, valoracions per part de la restauració que ja pot obrir fins a les 23h. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem la setmana amb la tertúlia esportiva, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Coneixem lleidatanes il·lustres, avui en Jesús Brufal ens parla de Teresa Jornet i Ibars, d'Aitona. Repassem l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui s'aixeca a Catalunya el confinament comarcal i en parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç Lleida que valora positivament la flexibilització d'aquesta mesura, així com també les restriccions d'accés a les grans superfícies comercials. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Radiografia de la situació epidemiològica a les comarques de Lleida, amb el descens de les taxes epidemiològiques i també de la pressió assistencial, magrat que augmenta el número de pacients crítics ingressats als hospitals lleidatans. Actualitat esportiva que comentem amb David Bachiller. Entrevista amb l'assessora d'imatge i estilista Jessica Sedeño, que avui ens parla de Alma Spain, el seu projecte emprenedor de bosses de mà exclusives i personalitzades i tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida. Actualitat de Lleida i comarques, destacant l'empitjorament dels indicadors epidemiològics a la província i l'augment d'ingressos hospitalaris. Actualitat esportiva, amb David Bachiller. Jesús Brufal ens apropa avui a Dolors Codina, la primera dona alcaldessa a Catalunya, al municipi del Talladell. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comentem els resultats esportius del cap de setmana amb David Bachiller. Entrevista amb Gerard Quintana, que demà presenta a Lleida la seva novel·la "L'home que va viure dues vegades", guanyadora del Premi Ramon Llull.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Balanç del primer cap de setmana amb aixecament del confinament comarcal, amb molt bona assistència a les pistes d'esquí del Pirineu de Lleida, ens ho explica Gemma Tost, directora comercial d'Espot i Port Ainé. Actualitat esportiva amb David Bachiller i coneixem el músic Bruno De Fabriziis que ens presenta el seu projecte Mama Dousha amb la publicació del disc "Dos peces de fruita". L'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Des d'avui s'aixeca el confirnament comarcal per a les bombolles de convivència i avui s'inicia la temporada d'esports d'aventura, en parlem amb Flòrido Dolcet, president de l'Associació d'empresaris d'esports d'aventura del Pallars Sobirà. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Jesús Brufal ens aproxima a la trajectòria de la lleidatana Aurèlia Pijoan i l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de la commemoració del 8M a Lleida i comarques i entrevistem l'escriptora Gemma Lienas, referent a Catalunya en la lluita feminista que acaba de publicar "La rebel·lió de les noies", el primer llibre per despertar la consciència feminista a nenes i nens d'entre 9 i 12 anys. Actualitat esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i parlem de moda i tendències amb Jessica Sedeño.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui comença la flexibilització de restriccions que afecten a diversos sectos, sobretot al comerç, amb l’obertura de dilluns a divendres dels establiments de més de 200 metres quadrats. En parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç a Lleida. Actualitat esportiva, amb David Bachiller. En l’espai de patrimoni, seguim coneixent lleidatans il·lustres amb en Jesús Brufal que avui ens parla de Ramon Xuriguera i tanquem el programa amb el repàs a l’agenda cultural.