Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

esports

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 18/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller, Miquel Àngel Poch i Jon Armengol. Amb Jesús Brufal avui coneixem qui va ser Manuel Bertrand. Empresari innovador que va fundar la Sucrera de Menàrguens, el que va suposar un gran canvi en el paisatge, l’economia, les comunicacions i la demografia d’aquesta zona.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/11/2019

  Avui ens han visitat per a berenar 'Los Secretos', que celebra 40 anys sobre els escenaris. A més, en Lluís Soler ens ha descobert que hi ha un admirador de Fangoria a Itàlia. Amb tot, hem repassat l'actualitat del dia i hem fet el relat de les notícies amb en Gabriel Figueredo. Un relat que ha completat Gerard Sanz. La Georgina Boixereu ens ha portat amb la seva càpsula del temps a l'any 2002 i a Galícia.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 11/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repàs als resultats electorals a Lleida del 10N. Tertúlia esportiva amb David Bachiller, Jon Armengol i Miquel Àngel Poch. Espai de moda i tendències amb Jessica Sedeño.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 04/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch, David Bachiller i Jon Armengol. Coneixem lleidatans il·lustres, avui Jesús Brufal ens aproxima a Elisenda de Montcada.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 28/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia política amb Gemma Espigares (ERC), Amador Marqués (UA-PSC) i Xavier Quinquillà (JxCat). Tertúlia esportiva amb David Bachiller, Jon Armengol i Miquel Àngel Poch.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 24/10/2019

  Avui ha visitat el programa el Dr. Bonaventura Clotet, pare de la Fundació Lluita contra la Sida. Ha berenat amb Robert Calvo, que després ha rebut a l'estudi Mònica Günther, que ha portat receptes de pizza. Amb Laura Pons ha fet el relat de les notícies del dia, que ha completat José Agustín Gómez. La Georgina Boixereu ha portat amb la seva càpsula del temps un record a Manolo Escobar. Per completar-ho tot, hi ha hagut debat amb els representants dels diferents partits polítics catalans.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 21/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva per comentar els resultats dels equips de Lleida durant la jornada del cap de setmana, amb Miquel Àngel Poch i Jon Armengol. Lleidatanes il•lustres amb Jesús Brufal, avui ens aproximem a la vida i trajectòria de Maria Rúbies.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 07/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch, David Bachiller i Jon Armengol. Amb en Jesús Brufal avui coneixem la vida i la trajectòria de Dolors Piera.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 23/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Espai de patrimoni cultural amb Jesús Brufal, que ens convida a descobrir personatges històrics de les nostres comarques, avui Aurembiaix d'Urgell.