Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

esports

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 19/02/2020

  Avui hem preguntat a les persones que ens escolten quin ha estat el millor i el pitjor president del Barça, ara que tenim al damunt el 'Bartugate'. Ha vingut a berenar en Toti Soler, que ens ha presentat les darreres melodies que ha tocat amb la seva guitarra clàssica. I en Lluís Soler ens ha obert l'agenda per tal que hi apuntem els concerts que estan per venir. Tot plegat ho hem completat amb l'actualitat d'aquest 19 de febrer, que ens deixa a les portes del Dia Mundial De La Justícia Social.

 • Clase Esports EADE Málaga

  Formación

  EADE apuesta por un nuevo máster especializado en los eSports

  La Escuela de Administración de Empresas (EADE) inicia en Málaga el primer programa de Experto en Gestión de Empresas de Esports presencial de España diseñado no por académicos sino por quienes están marcando el camino de esta industria naciente: expertos en gestión, marketing y dirección estratégica que desarrollan actualmente sus carreras profesionales en el sector y lideran en nuestro país el éxito de los eSports.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 10/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui tenim tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol. Al Mirall ens acompanya l'assessora d'imatge Jessica Sedeño que avui dóna consells per saber quines són les millors peces de roba per a les persones altes. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 03/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem d'esports en la tertúlia esportiva de cada dilluns amb David Bachiller i Jon Armengol. Espai de memòria històrica, avui la Miriam Roma ens parla sobre les lleidatanes deportades en camps nazis. Agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 27/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem amb els diputats provincials Carles Gibert (ERC), Maria Burrel (Cs), Eloi Bergós (JxCAT) i Agustí Jiménez (PSC) sobre política catalana però també de comunicacions viàries i ferroviàries a Lleida. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol i agenda cultural de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 20/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui tenim tertúlia esportiva, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de patrimoni i avui ho fem de la presa de Camarasa amb Dolors Domingo, ella és Doctora en Història, especialitzada en l’època medieval però també en la història local de Camarasa, municipi del qual n’és veïna. Agenda cultural a Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 13/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem d'esports en tertúlia amb David Bachiller i Jon Armengo. L'espai El Mirall amb l'assessora d'imatge Jessica Sedeño i l'agenda cultural de Lleida i comarques per aquest dilluns.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 18/12/19

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui el naturòpata Albert Rami dona remeis a les consultes dels nostres oïents. Parlem amb l'àrbitre internacional Xavi Estrada sobre la 4a MasterClass que farà a Lleida al gener i el projecte Emotiu Esportius i caminem per Pardinyes amb Joan Ramon González. Agenda del dia a Lleida i comarques.