Temas

esports

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques i seguiment de l'incendi de Baldomar amb l'última hora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i espai de patrimoni amb Jesús Brufal.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem amb Miquel Àngel Poch tota l'actualitat esportiva que ens ha deixat el cap de setmana, amb la recta final de les lligues regulars i els primers play-off d'ascens dels equips lleidatans. I seguim parlant d'esport amb la Cèlia Bujaldón, que avui ens apropa a la pràctica de l'aikido parlant amb Mikel Fernández, president del Club Aikido Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

L'aikido s'obre camí a Lleida entre les dones i els infants

Aquesta setmana la Cèlia Bujaldón ens apropa a la pràctica de l'aikido, un esport ple de valors que s'està obrint camí a Lleida entre els col·lectius de les dones i els infants, amb tallers i classes específiques. Ens apropem a l'aikido parlant amb Mikel Fernández, president del Club Aikido Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'actualitat esportiva amb la tertúlia, en companyia de David Bachiller i Mquel Àngel Poch. I seguim coneixent il·lustres lleidatans, amb Jesús Brufal.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Tertúlia esportiva per comentar els resultats de la jornada del cap de setmana amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón parla aquesta setmana amb Anna Fillat, delegada a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel i al Mirall, l'assessora d'imatge Jessica Sedeño dona consells per vestir amb èxit en batejos i comunions.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/02/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'actualitat esportiva de la jornada amb la tertúlia esportiva i en companyia de David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Avui en Jesús Brufal ens dona a conèixer un altre lleidatà, en aquest cas Arnau de Solsona.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, seguim parlant d'esport femení, avui la Cèlia Bujaldón ens presenta l'Imma Ojer, un exemple de convivència entre esport i esclesori múltiple i en Jesús Brufal ens presenta la lleidatana Teresa Torrelles, vinculada a l'anarcosindicalisme i amb una trajectòria que la va portar, entre altres llocs, a ser coneguda a l'àrea metropolitana de Barcelona.