Temas

Carlos Iglesias

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 15/03/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Anna Sólyom, autora del llibre 'Neko Café'. En actualitat parlem amb Carlos Iglesias, professor d'ESADE, sobre com ha canviat el mercat laboral a partir de la pandèmia. També parlem sobre l'Endometriosi, amb Agustín Ballesteros, director d'IVI Barcelona, una malaltia que pateixen un 10% de les dones en edat fèrtil. I fem un repàs a l'actualitat televisiva amb en Jaume Mas.

EL XIRINGUITO DE LA BRÚIXOLA D’ESTIU

Les tecnologies disruptives arriben al món de la salut

Passa pel xiringuito de La Brúixola d’Estiu Carlos Iglesias. Iglesias és el CEO de la consultora digital Runroom i co-director del programa In-Digital d'ESADE, i ha publicat un estudi sobre tecnologies disruptives en l’àmbit de la salut.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 02/10/2019

Avui hem volgut posar en valor els avis i àvies del nostre país. Ens han visitat a l'estudi per a berenar l'actor Carlos Iglesias i el director de cine Santiago Requejo, que han fet la pel·lícula 'Abuelos'. També ha vingut en Lluís Soler a posar-nos a l'agenda els concerts dels propers dies i mesos. Hem entrevistat la bailaora Eva Yerbabuena i hem explicat les notícies del dia amb Xavier Abelló. Georgina Boixereu ens ha portat, a través de la seva càpsula del temps, a la proclamació de Mariano Rajoy com a líder del PP al 2004.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Sí, es pot ser emprenedor a partir dels 50

Avui hem berenat amb dos homes magnífics. Són en Santiago Requejo, director de cinema, i en Carlos Iglesias, actor. El primer ha dirigit i el segon ha protagonitzat la pel·lícula 'Abuelos', que s'estrena aquest 11 d'octubre a les sales de cinema. És un film que serveix per posar en valor les persones que a partir dels 50 anys són expulsades del mercat laboral.

Fem l'agost 29/08/2019

Carlos Iglesias: "Hi ha una línia grisa que moltes vegades és manipulable"

Al programa de dijous del "Fem l'Agost" hem parlat de la vida de les persones que estan constantment revisant els continguts que els usuaris de Facebook publiquen a la xarxa social. Ho hem fet amb el CEO de Runroom i co director del programa In Digital, Carlos Iglesias i amb la professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC, Montserrat Lacalle.

Fem l'agost 6/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimarts hem parlat de l'esborrany que prepara la Generalitat que preveu prohibir fumar a les terrasses i cotxes de la ciutat de Barcelona. Ho hem fet amb el cap del servei de prevenció i control del Tabaquisme, Josep Maria Suelves, amb el responsable de la unitat de tractament del tabaquisme de l'Hospital de Bellvitge, el Dr Josep Maria Ramón, el president del Gremi de Restauració, Roger Pallarols i l'escriptor, Pere Montalà. Amb l'Ignasi Rubio del Pino hem parlat de les dificultats de viatjar amb animals a altres païssos i amb el CEO de Runroom, i co director del programa IN DIGITAL, d'ESADE, Carlos Iglesias ens hem acostat al món 4.0 i als drons d'Amazon. Ens ha visitat el cap de comunicació de la ONCE a Catalunya, Kike Calvo, per presentar-nos el seu llibre "El príncipe de la calle". Amb l'expert en educació, Xavier Chalé, hem debatut si cal o no posar deures per setembre als més joves i amb el Pol Corredoira ens hem endinsat en el món del reggaeton. Amb l'Enrique de Madrid Dávila i José Luis Vicuña, president del grup Vicuña, hem tractat com de vulnerables són els nostres habitatges pel què es refereix a seguretat. Per acabar el programa la Gemma Torelló, la Vanessa Hogarth i la Carme Sánchez ens han apropat a la bona vida amb les notícies més extravagants.

Onda Cero Pontevedra

Pontevedra en la Onda 20-07-2016

Comezamos o programa repasando a actulidade da xornada e escoitando o que A RÚA RESPONDE. Como cada mércores de verán citámonos nas TERRAZAS da Devesa cos protagonistas da actualidade, hoxe convidamos ao alcalde de A Illa de Arousa, Carlos Iglesias. Buscamos a predicción do tempo e percorremos as principais praias das Rías Baixas. POñemos ritmo ao mércores cunha nova edición de "Cántamo... en galego!". E chegamos xuntos a tempo de noticias coas principais novas do día e unha axenda cultural e de ocio para as vindeiras horas.