Pontevedra en la Onda (16/07/13)

Pontevedra en la Onda (16/07/13)

O Pazo de Baión cumpre cinco anos como sede dun novo proxecto empresarial e social e ata alí nos imos no inicio de programa. A RÚA RESPONDE sobre a praza de abastos pontevedresa e alí nos quedamos para conversar co cociñeiro Pepe Solla que hoxe inaugura un "showcooking" organizado polo Concello para dinamizar a actividade no mercado. Abrimos o noso BICI_Time semanal, e como cada martes os libros serán protagonistas grazas ás recomendacións que Mercedes Corbillón nos trae desde a Librería Cronopios

ondacero.es

|

O Pazo de Baión cumpre cinco anos como sede dun novo proxecto empresarial e social e ata alí nos imos no inicio de programa. A RÚA RESPONDE sobre a praza de abastos pontevedresa e alí nos quedamos para conversar co cociñeiro Pepe Solla que hoxe inaugura un "showcooking" organizado polo Concello para dinamizar a actividade no mercado. Abrimos o noso BICI_Time semanal, e como cada martes os libros serán protagonistas grazas ás recomendacións que Mercedes Corbillón nos trae desde a Librería Cronopios