AGENDA CCCC EL CARME

Parlem amb Clara Albacete del projecte DAR

En el Centre del Carme de València estan a punt d'acabar les exposicions que hi ha programades, amb la qual cosa te les recordem perquè no et perdes cap.

A més hui parlem amb Clara Albacete del projecte DAR (Dons Artistes Rurals) que ha sigut seleccionat dins de la convocatòria ‘Cossos. Comunitats de sabers subalterns’ del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

El projecte DAR treballa amb el desenvolupament professional i personal de les dones artistes de les comunitats rurals i acaben de llançar una primera convocatòria amb la Mancomunitat de la Serrania

LA BRUJULA DE LA SOSTENIBILITAT AMB LA COL·LABORACIÓ DE CAIXA POPULAR

Ampere Enery protagonista de la Brújula de la Innovació amb les bateries intel-ligents per afavorir l'autonsum d'energia solar.

Dins del món de la sostenibilitat, la transició energètica és un dels camps més interessants i hui al nostre espai parlem del treball d'Ampere Energy, una empresa tecnològica amb seu a Puçol que treballa en solucions per afavorir la producció d'energia fotovoltaica per l'autoconsum en llar o comerços. Concretament Ignacio Osorio, Ceo d'Ampere Energy ens parla de les bateries intel·ligents que permeten optimitzar el consum elèctric en l'espai i en el temps. No sols emmagatzemen l'energia que produïm sinó que també preveuen les nostres necessitats i busquen l'energia més barata. Segons ens conten, podríem arribar a estalviar fins al 80% de la nostra factura elèctrica i aconseguiríem que les nostres plaques solars, individuals o de comunitats energètiques locals, puguen abastir-nos d'energia adaptant-se a les necessitats dels usuaris.

AGENDA CCCC EL CARME

El director del Centre del Carme fa balanç de 2020 a La Brújula Comunitat Valenciana

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) ha tancat 2020 amb un total de 30 exposicions, 442 activitats i 637 recorreguts acompanyats. El director del centre José Luis Pérez Pont, ha fet balanç d’un any atípic en què ha consolidat la seua aposta pel desenvolupament d’una cultura híbrida, entre el presencial i el virtual, amb la realització de 135 activitats en línia, el que representa el 30 % del seu programa anual.

Resuelve tus dudas legales

Balance del 2020 y proyectos para el 2021

Ignacio Castillo Castrillón, abogado penalista y socio fundador de Castillo Castrillón Abogados, nos resuelve las dudas legales de mayor actualidad, esta semana hace balance del año pasado: tipo de consultas más frecuentes, su teléfono 24 horas, el premio que recibieron al despacho de abogados con mayor progresión en la C. V. y también nos habla de los proyectos de cara al 2021.

AGENDA CCCC EL CARME

Projecte Cultura Online

Com fem cada dijous, repasem l´agenda del Centre del Carmen Cultura Contemporánea.

Esta setmana ens convida a continuar explorant la cultura digital a través del seu projecte Cultura Online, 100 continguts virtuals seleccionats dins d´esta convocatòria i que pots veure en la web del centre d'art així com visitant la Sala 2 del Centre cultural.

Entre els projectes que allí es mostren es troba la creació del Premi Nacional de Disseny 2020, Pepe Gimeno, que ha dissenyat ‘Grafia cantada’ al costat de la compositora i artista multidisciplinari Sonia Megías. Tots dos estaran aquest divendres, a les 12.30 hores, en el CCCC exposant el seu procés creatiu en una xarrada oberta al públic. Després de la xarrada s'oferirà una visita guiada a l'exposició acompanyats per la seua comissària, Nuria Blaya. I parlant d'experiències immersives aquest dissabte torna al CCCC el cicle d'art d'acció Art D. En la seua sessió número 16 intervenen 3 performers residents a València: Alba González, Alba Ruipérez i Victor Bonet. A més a més, hui entrevistem a , Rafael Tormo , Rafael Tormo, President de l´Associació d’Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló) i comissari de la nova exposició del CCCC que s'inaugura demà divendres a les 19 hores.