Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Sara Baras i el seu espectacle “Sombras” en el Centre de Tecnificació Esportiva

La ballaora flamenca estarà en Vila-real en pròxim 20 de desembre junt amb el violinista Ara Malikian.

ondacero.es
  CASTELLON | 19/11/2019
L´alcalde José Benlloch ha anunciat l´arribada de  l´espectacle "Sombras" de Sara Baras al Centre de Tecnificació Esportiva.

L´alcalde José Benlloch ha anunciat l´arribada de l´espectacle "Sombras" de Sara Baras al Centre de Tecnificació Esportiva. / ONDACERO.ES

L´Ajuntament de Vila-real continúa treballant en el pla d´optimització del Centre de Tecnificació Esportiva per donar-li altres usos a l´edifici municipal i ara ha programat per al 20 de desembre l´espectacle “Sombras” de Sara Baras amb la col-laboració del violinista Ara Malikian.

Es tracta de la segona prova pilot per a testar la viabilitat del pabelló a d´altres usos més enllà de l´esportiu, després de l´actuació de Joan Manuel Serrat l´any 2018 amb 3.200 assistents.

L´Ajuntament treballa també per al pròxim 2020 en algún format de festivals en espai tancat, que situe a Vila-real en el mapa de festivals de la provincia.

L'espectacle de Sara Baras tindrà lloc el 20 de desembre, com a part de la programació nadalenca, a les 22 hores, en el pavelló del CTE, que té una capacitat per a quasi 4.000 persones. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma Entradas Castellón, El Corte Inglés, i l'Auditori Municipal. El preu de les entrades va des dels 25 fins als 60 euros.