Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Benlloch deixa la porta oberta als partits per formar govern durant la legislatura

Unides podem confluencia d´Esquerres per Vila-real assumirà responsabilitats de govern la próxima legislatura.

ondacero.es
  CASTELLON | 14/06/2019
El alcalde de Vila-real, José Benlloch, en Vila-real en la onda con Alicia Llop.

El alcalde de Vila-real, José Benlloch, en Vila-real en la onda con Alicia Llop. / ondacero.es

L´alcalde José Benlloch es manté ferm amb la decisió d´un govern compartit. Ara mateix ha accedit a l´oferta Unides Podem amb l'únic regidor José Chalmeta al front, però sense deixar d'atendre durant els pròxims 4 anys altres opcions. Ho ha comptat a Vila-real en l'Onda que hui s'ha desplaçat fins al despatx d'alcaldia.

Davant la formació de govern en la diputació, Benlloch manté el descontent de la decisió de l'executiva provincial socialista sobre un model de diputació amb representants de poblacions xicotetes. De “circ” qualifica la imatge que està donant el seu partit a la ciutadania, i a més ha anunciat que el partit li va oferir el nom d´una dona com a opció per a formar part de la corporació provincial, però el partit en Vila-real no va accedir a l´oferta. No obstant això “igual seria un bon moment per posar al front de la diputació a una dona per primera vegada en la història” afig Benlloch.

Quant a l'organització de l'ajuntament de Vila-real, l'alcalde preferix esperar a l'organització dels governs a València i a la diputació de Castelló, encara que si que assegura que alguna novetat es va a incorporar.

A Vila-real, el ple d'investidura demà dissabte està previst a les 11 del matí.