16 d'agost, estrena

Onda Cero aposta per l'esport amb l'estrena de 'Radioestadio Catalunya'

Onda Cero Catalunya fa una aposta decidida per la informació esportiva i l'anàlisi de l'actualitat amb Albert Arranz i 'Radioestadio Catalunya'

Onda Cero Catalunya

Barcelona | 12.08.2021 22:27

Estudios centrales de Onda Cero
Estudios centrales de Onda Cero | Onda Cero

A partir del dilluns 16 d'agost els esports a Onda Cero Catalunya tenen nou nom i horari: 'Radioestadio Catalunya'. De set a dos quarts de nou, tota l'actualitat futbolera de la jornada i el debat ocupen els vespres de la ràdio. La informació de Barça, RCD Espanyol, Real Madrid i Girona, al detall. Albert Arranz assumeix l'estrena d'aquest programa que serà una de les novetats de la temporada 2021-22, una temporada que començarà a les 06:00h del dilluns 30 d'agost però que tindrà un avançament amb l'inici de les emissions de 'Radioestadio Catalunya', que s'estrena dilluns 16, coincidint amb l'inici de les competicions de LaLiga i en una setmana encara marcada pel Cas Messi.

Després de la tertúlia, el programa té una segona part. De vuit a dos quarts, 'La Prórroga', trenta minuts més per resumir la informació poliesportiva, conèixer els seus protagonistes i passar una bona estona amb el cinema, la televisió i la cultura esportives.

Amb la participació de la redacció d' Esports d'Onda Cero Catalunya, sota la direcció d'Alfredo Martínez, amb els millors analistes i la participació dels oients a trevés de les xarxes socials, en un espai digirit i presentat per Albert Arranz. Pots seguir en directe el nou 'Radioestadio Catalunya' a partir del dilluns 16 d'agost a les set del vespre.