LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

Els ajuntaments demanen alternatives al toc de queda per controlar les concentracions nocturnes

La nit de dimecres a dijous serà l’última amb toc de queda a Catalunya, després que el Govern ha desistit a prolongar aquesta mesura. La Justícia tampoc va acceptar l’última petició de la Generalitat i, finalment, no s’allargarà més la limitació de la mobilitat nocturna. En parlem amb els alcaldes de Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols i Sitges, per saber com han viscut aquests canvis en la regulació.

Jaume Mas

Catalunya | 25.08.2021 14:55

Els municipis de la costa han viscut en les últimes setmanes diversos canvis en les restriccions amb la implementació del toc de queda i la caiguda anunciada aquest dimarts. Alguns municipis reclamaven el toc de queda per intentar solucionar les concentracions nocturnes, però altres reclamaven solucions alternatives. I és que molts municipis, tot i tenir certs incidents nocturns, segueixen mantenint unes xifres epidemiològiques força controlades en les últimes setmanes.

En parlem amb Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols, amb Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, i amb l'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.