Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ENQUESTA

Creus que el tramvia per la Diagonal pot ser una solució als problemes de trànsit a l'entrada i sortida de Barcelona?

Aquesta és la setmana clau per al tramvia de Barcelona. La falta d'acord polític podria deixar al calaix el projecte de transformació urbanística més important del mandat de l'alcaldessa Ada Colau. Aquest divendres arriba al plenari de l'Ajuntament la versió reduïda del pla amb la perllongació del tram des de Glòries fins a Verdaguer. Un traçat que facilitaria, si s'aprova, la mobilitat a zona del Besòs amb Sant Adrià i Badalona.

ondacero.es | Barcelona
| 19/03/2018

L'ampliació a partir de Francesc Macià per millorar l'accés als municipis del Baix Llobregat quedarà aturada, previsiblement, per la manca d'acord amb ERC. Sigui quina sigui ela destinació final del projecte de tramvia per la Diagonal de Barcelona, us preguntem si considereu que el Tram pot ser una solució als problemes que hi ha actualment als accessos a Barcelona o si, contràriament, pot generar més retencions i no resoldre el problema dels embussos.

ENQUESTA

ENQUESTA

Creus que el tramvia per la Diagonal pot ser una solució als problemes de trànsit a l'entrada i sortida de Barcelona?

Número de votos: 147