LA RECEPTA DE LA ZARAIDA

Amaneix la teva vida!

La Zaraida Fernández ens porta un idea perfecta per amanir bé les nostres amanides ara que arriba l’estiu

Míriam Franch

Barcelona |

Qui més qui menys coneix una bona recepta per fer l’amanida perfecte, però i per amanir-la bé? I és que com diu la Zaraida Fernández, un bon amaniment és la clau.

Què necessitem?

  • ¼ part de Salsa tahina/ crema de sèsam
  • ¼ part d’oli
  • Suc de mitja llimona
  • Mostassa
  • Sal
  • Aigua freda
  • All

Pas a pas

Només hem d’agafar tots aquests ingredients i barrejar-los, ja sigui amb una batedora o directament en un pot de vidre.

Amb aquesta salsa podem fer l’amanida que més ens agradi, amb cigrons, pastanaga, tomàquet, brots o ceba. Aquest amaniment ens aguanta fins a una setmana a la nevera i és perfecte pels tuppers per a la oficina!