Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

CADA DIVENDRES A 'NOTÍCIES VESPRE'

Un minut per a la lectura: 'Canta solo para mi'

Avui ens endinsem al món de la periodista Nativel Preciado amb la seva novel·la 'Canta solo para mi', guanyadora de la dinovena edició del premi Fernando Lara. És la història d'un amor prohibit i passional entre un periodista i una fotògrafa a les acaballes del franquisme.

Estefanía Pino | Barcelona
| 18/07/2014
Un minut per a la lectura: 'Canta solo para mi'

Un minut per a la lectura: 'Canta solo para mi' / La periodista Nativel Preciado amb Estefanía Pino

L'autora ens transporta a una època i a una redacció, la del diari Hispano, carregada d'il·lusió, d'ideals i de la lluita per acabar amb la dictadura. Un escenari on no falta l'amor entre Muriel i Tanis, col·legues de professió. Malik, el fill de Muriel, intenta fer encaixar totes les peces de l'enigmàtica vida de la seva mare però sempre hi haurà per a ell una part misteriosa que no comprèn.

Nativel Preciado ha treballat a diferents mitjans de premsa, ràdio i televisió. Es va iniciar al desparegut diario Madrid. I amb totes les seves experiències va perfilant la seva novel·la. De l'Editorial Planeta, no et perdis aquest llibre que ret homenatge a tota una generació que va ser única per la seva força i les seves ganes de llibertat.