Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Programa especial informatiu 27-S

'Candidats' a Onda Cero Catalunya

Els diferents candidats i candidates que aspiren a convertir-se en President de la Generalitat passaran per l'emissora durant la precampanya i campanya electoral del 27-S.

Onda Cero Catalunya | Barcelona
| 01/08/2015
Candidats, amb Xavier Casanovas

Candidats, amb Xavier Casanovas / Onda Cero Catalunya

El cap d'informatius de l'emissora, Xavier Casanovas, es posa al capdavant del programa #Candidats27S, un espai d'entrevistes que rebrà els candidats i candidates a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Serà un programa d'uns trenta minuts de durada que s'integrarà en el programa La Bruixola, que edita i presenta Robert Calvo.

Durant les setmanes del mes de setembre, periodistes del grup Atresmedia perfilaran els projectes polítics a través d'aquest qüestionari als representants de les diferents formacions i coalicions que es presenten a aquests comicis. Hi seran presents Francesc Robert, director d'Onda Cero Catalunya; Monty Parera, directora de La Razón a Catalunya; Esperanza García, delegada d'Antena 3 a Catalunya i Xescu Tapias, delegat de laSexta a Catalunya.

L'espai es podrà comentar a través del facebook d'Onda Cero Catalunya i també a través del twitter de l'emissora o amb l'etiqueta #Candidats27S.