Temas

turisme

Entrevista a Herick Campos, director general de Turime de la Generalitat Valenciana.

El Bono Turistico de la Generalitat podrá comenzar a tramitarse el próximo 20 de octubre a partir de medianoche

El bono se hace cargo de hasta el 70% del coste del paquete vacacional con un máximo de 600 euros. Sirve tanto para estancias como para paquetes de servicios turísticos y el cliente no tiene que adelantar el dinero, sólo abonar el 30% restante cuando acabe su estancia. Para ello habrá que registrarse en la web de la Generalitat Valenciana o bien tramitarlo a través de las agencias de viajes u hoteles adheridos al programa.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de les darreres dades de covid19 a Lleida i reaccions al fet que la RS Lleida no passi a la fase 2. Viatgem a la Llombardia italiana amb Joan Ramon Zaballos. Espai de sèries i televisió amb Miki de Santiago i agenda online.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/04/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Alfons Lamolla, director comercial de Kia i Sukuzi del grup Optimotor que ens explica com preparen la desescalada. Viatgem virtualment fiins a Califòrnia amb Joan Ramon Zaballos i parlem de sèries i televisió amb Miki de Santiago.

L'ACTUALITAT, A FONS

El coronavirus i l'economia: el negoci turístic patirà un sotrac important a Espanya

Avui hem buscat la visió experta d'un economista per intentar desfer l'entrellat de què pot passar en aquesta relació directa que mantenen el coronavirus i l'economia d'arreu. En Javier Ribas, professor d'EAE Business School assegura que la crisi del coronavirus va per llarg i dona per perduts, econòmicament parlament, els primers mesos de l'any.

Dijous

La Ciutat Lleida 30/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui comentem l'arxivament del Cas Banyetes per part de la Fiscalia. Obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos per viatjar al Nepal. Comentem les notícies de la televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural de Lleida i comarques.

HABLA, PUEBLO, HABLA

La torre Eiffel és el símbol de França que Barcelona va deixar escapar

L'Exposició Universal de Barcelona de 1888 va ser l'esdeveniment triat per Eiffel per a la seva ja famosa torre, però els coordinadors de la fira no la van veure amb bons ulls. Des de llavors, aquest simbòlic monument s'ha convertit en el lloc del món més visitat pels turistes. Avui hem glossat el nostre país veí amb l'audiència del programa i amb el nostre corresponsal a París Álvaro del Río.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/01/2020

Avui hem berenat amb Tricicle, que s'acomiada dels escenaris aquesta primavera amb 'Hits'. A més hem homenatjat José Luis Perales de la mà de Lluís Soler. Amb tot, hem estat pendents de l'actualitat del temporal Glòria i hem preguntat a les persones que ens escolten què farien si guanyéssin un milió d'euros. Ho hem fet amb motiu de la tornada a Antena 3 del programa '¿Quién Quiere Ser Millonario?'.