Temas

turisme

Con Palmira Benajas

Más de Uno Sagunto 7 de Julio de 2021

Hoy en Más de Uno Sagunto, les contamos el aumento de la incidencia de COVID-19, en el Departamento de Salud de Sagunto con el alcalde Darío Moreno. Además en el espacio de ASECAM, conocemos a dos empresas de la comarca y nos tomamos el vermut con Albert Llueca y Francisco Adán.

En los últimos diez minutos les contamos noticias. Hoy Natalia Antonio la concejala de Turismo, anuncia las nuevas rutas turísticas teatralizadas. Sagunto recibe las banderas Q de calidad, en honor al reconocimiento de la calidad y seguridad de las playas de Almadá y Sagunto. Y les contamos, la presentación del libro de Albert Llueca "Ciudadanes" que se celebrará hoy en el Centro Cultural de Sagunto a las 19h con la asistencia de Mónica Oltra.

Entrevista a La Ciutat

Esperant el turisme internacional

Xavier Guardià, portaveu de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, es mostra optimista de cara a la temporada turítica i preveu una bona ocupació per aquest estiu a Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

Els efectes econòmics de la pandèmia

Els col·lectiu turístic reclama “sortir de la llista de països en taronja” per revitalitzar el sector

El Col·legi oficial de professionals del sector turístic de Catalunya adverteix que la recuperació del sector no serà possible mentre Espanya quedi fora de la llista de països als que el Regne Unit permetrà viatjar sense quarantena obligatòria: “No podem acabar d’engegar el sector si els que han de venir a Catalunya estan vacunats però nosaltres no ho estem”.

Entrevista a Herick Campos, director general de Turime de la Generalitat Valenciana.

El Bono Turistico de la Generalitat podrá comenzar a tramitarse el próximo 20 de octubre a partir de medianoche

El bono se hace cargo de hasta el 70% del coste del paquete vacacional con un máximo de 600 euros. Sirve tanto para estancias como para paquetes de servicios turísticos y el cliente no tiene que adelantar el dinero, sólo abonar el 30% restante cuando acabe su estancia. Para ello habrá que registrarse en la web de la Generalitat Valenciana o bien tramitarlo a través de las agencias de viajes u hoteles adheridos al programa.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/05/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de les darreres dades de covid19 a Lleida i reaccions al fet que la RS Lleida no passi a la fase 2. Viatgem a la Llombardia italiana amb Joan Ramon Zaballos. Espai de sèries i televisió amb Miki de Santiago i agenda online.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/04/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Alfons Lamolla, director comercial de Kia i Sukuzi del grup Optimotor que ens explica com preparen la desescalada. Viatgem virtualment fiins a Califòrnia amb Joan Ramon Zaballos i parlem de sèries i televisió amb Miki de Santiago.

L'ACTUALITAT, A FONS

El coronavirus i l'economia: el negoci turístic patirà un sotrac important a Espanya

Avui hem buscat la visió experta d'un economista per intentar desfer l'entrellat de què pot passar en aquesta relació directa que mantenen el coronavirus i l'economia d'arreu. En Javier Ribas, professor d'EAE Business School assegura que la crisi del coronavirus va per llarg i dona per perduts, econòmicament parlament, els primers mesos de l'any.

Dijous

La Ciutat Lleida 30/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui comentem l'arxivament del Cas Banyetes per part de la Fiscalia. Obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos per viatjar al Nepal. Comentem les notícies de la televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural de Lleida i comarques.