Temas

platges

El Vendrell

Platges sense soroll

L'Ajuntament del Vendrell s'ha proposat identificar trams a les platges on estigui prohibit fer soroll que molesti la resta d'usuaris.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Reobren les platges a Barcelona, com ho viuen socorristes i guinguetes?

Una de les novetats d’haver deixat enrere la fase 1 a tot Catalunya és que ja es permet el bany recreatiu i prendre el sol a les platges. I això interpel·la directament a molts sectors. A La Ciutat amb Mònica Günther ens centrem en dos en concret: els socorristes i els guinguetaires.

L'ACTUALITAT DEL DIA

L'estiu deixa 26 morts a les platges, mentre falten 3.000 socorristes

Els mesos de juliol i agost s'han saldat a Catalunya amb la mort de 26 persones a les platges de tot el territori. Aquest 3 de setembre s'hi ha sumat una víctima més. D'aquesta problemàtica i de la manca d'efectius de socorrisme n'hem parlat amb Albert Calabuig, president de l’Associació d'Empreses Catalanes de Salvament Aquàtic.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 09/08/2018

En l'edició de matí del “Fem l'agost” hem tractat els problemes que es deriven del top manta i els llauners a la ciutat de Barcelona i a les platjes i a la ciutat de Barcelona amb el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, el director general del gremi de restauració de Barcelona, Roger Pallarols i el periodista d'El País Alfonso Congostrina. Ens ha visitat la cuinera i la propietaria del restaurant Semproniana, Ada Parellada i també hem parlat amb la Montse Herrera de com quins consells cal seguir quan estem de vacances amb els nostres fills.