Actualitat

Comença la reposició de sorra a les platges tarragonines

El servei provincial de Costes de Tarragona ha començat aquest cap de setmana els treballs de reposició de sorra a les platges de diferents municipis de la província de Tarragona.

Redacción

Tarragona | 24.05.2022 11:17

Reposició de sorra a la platja del Miracle
Reposició de sorra a la platja del Miracle | ACN

Les primeres actuacions es faran durant aquesta setmana a les platges del Miracle i de l'Arrabassada de Tarragona. Seguidament, s'intervindrà a les platges de Segur de Calafell, el Francàs (El Vendrell), el tram nord de la platja Llarga de Roda de Berà, la platja d'Altafulla, el sector llevant de la platja Llarga de Salou, la platja de Sant Pere de Cambrils, el tram entre la riera Peixerota i l'Estany Gelat de Mont-roig del Camp, les platges de l'Arenal i l'Almadrava de l'Hospitalet de l'Infant, i les platges de l'Alguer i Pixavaques de l'Ametlla de Mar.

L'objectiu és que les platges estiguin a punt per a l'inici de la temporada de bany, després d'una primavera amb molts temporals que les han deixades sense sorra en molts punts. En alguns indrets també es milloraran els accessos que hagin patit danys pel mal temps. El cap del servei provincial de Costes de Tarragona, Antoni Espanya, ha indicat que la previsió és que part de la sorra que ha marxat a causa dels temporals torni a les platges de manera natural durant les properes setmanes.

El Ministeri per a la Transició Ecològica (Miteco) hi destinarà, a aquestes actuacions, 1'5 milions d'euros.