Temas

pescado

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Peix de Llotja

Al Rebost de la Comunitat Valenciana parlem hui de Peix de Llotja, una marca de garantia de la Comunitat que gestionen des de COINCOPESCA, la federació de confraries de pescadors de la Comunitat Valenciana. Hui, amb el president Sergio Albiol, contem els avantatges de consumir peix de les llotges valencianes que des de Torrevieja fins a Vinaròs ens ofereixen cada dia peix que arriba a les nostres taules poques hores després d'estar a la mar. A més a més el Peix de Llotja dona treball a més de 8000 persones entre treball directe i indirecte mitjançant els 588 vaixells de pesca que treballes diàriament per a desembarcar més de 22.000 tones de peix i marisc fresc.

En Más de Uno Talavera

Cocinando con el Milano (07/05/2021)

Hoy nuestro chef Roberto García nos ha preparado una rica receta de pescado al horno: trucha rellena de salvia, tomate, caviar de trucha y naranja.