Temas

Pablo Puyol

CON DANIEL VILLALBA

Más de Uno Málaga 27/05/2022

La concejala del Área de Participación Ciudadana, Migración, Acción Exterior, Cooperación al Desarrollo, Transparencia y Buen Gobierno del ayuntamiento de Málaga, Ruth Sarabia, ha pasado por los micrófonos de Onda Cero para abordar los proyectos de futuro y la situación de la barriada de Campanillas.

El actor malagueño protagoniza la película "En otro lugar", que se estrena este viernes

Pablo Puyol: "UPA fue una experiencia fabulosa, pero he madurado mucho desde entonces"

En Más de Uno Málaga hablamos con Pablo Puyol, coprotagonista de la cinta "En otro lugar", de Jesús del Cerro. La película se estrena hoy y en ella, comparte plano con Miguel Ángel Muñoz, con el que coincidió en su salto a la fama, hace ya dos décadas, en UPA Dance.

Con David del Cura

La Brújula de Madrid 04/02/2022

Podcast del programa completo de La Brújula de Madrid. David del Cura al frente de este programa con toda la actualidad informativa, deportiva y cultural de la Comunidad de Madrid.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Fer un musical a Broadway és el somni daurat de molts artistes

Avui ens han visitat per a berenar dos artistes majúsculs: en Pablo Puyol i l'Estíbaliz Ruiz. Tots dos formen part de l'elenc que aquests dies representa a Barcelona el musical 'A Chorus Line', que produeix el malagueny Antonio Banderas. L'actor confia que des de Broadway s'acabin fixant en aquesta versió que ha fet del musical original (Nova York, 1975) i poder anar a representar-lo a la catedral del musical: a Broadway!

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/03/2020

Avui hem fet La Brúixola dels musicals, amb motiu de la visita d'Estíbaliz Ruiz i de Pablo Puyol per a berenar. Tots dos formen part de l'elenc del musical 'A Chorus Line' (Teatre Tívoli, Barcelona). A més, hem preguntat a les persones que ens escolten quin és el seu musical preferit. En Jaume Mas ens ha portat la càpsula del temps fins al 1990 per explicar-nos el naixement de Telecinco i hem fet debat sobre l'eutanàsia amb diferents experts i actors implicats en aquest debat. La Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia.

CULTURA, A LA BRÚIXOLA

Antonio Banderas porta al Tívoli de Barcelona el clàssic i referent dels musicals 'A Chorus Line'

Antonio Banderas té bon olfacte i sap que aquest és un gran moment per als musicals a Espanya, que ja s'ha convertit en la tercera potència mundial en la matèria només per darrere dels EE.UU. i el Regne Unit. Per això ha decidit portar al Teatre Tívoli de la capital catalana el clàssic 'A Chorus Line'. El paper protagonista recaurà en l'actor Pablo Puyol. Ens ho explica l'Adriana Díaz.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/02/2020

Avui hem rebut per a berenar Maria Carme Roca, escriptora que ens ha presentat la novel·la 'A Bàrcino' (Columna). Amb tot, hem destacat l'efemèride de l'oficialització de 'Els Segadors' com a himne de Catalunya i hem preguntat a les persones que ens escolten que proposin un himne alternatiu. L'Adriana Díaz ha posat el focus sobre la cultura i la Laura Estrada sobre les notícies del dia. A més, ha vingut en David Cervelló a explicar-nos que des d'avui es converteix en director i presentador de 'Nits de ràdio'.