Temas

Marta Lozano

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 26/07/2019

En el dia dels avis berenem amb el director dels ‘Amics de la Gent Gran’, Albert Quílez, i una de les moltes voluntàries de la fundació, la Reyes Carla. Sabrem l’última hora de la vaga convocada a l’Aeroport del Prat i parlarem sobre els drets dels viatgers. I acabarem parlant de música amb Marta Lozano.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 25/07/2019

Berenem amb el director i una de les actrius de l’obra “Peter Pan” que es representa al Teatre Maldà aquest mes d’Agost. Parlem sobre els problemes que afronta la Catalunya Rural amb la creixent despoblació que hi ha. I acabem el programa de forma molt refrescant... amb els millors gelats de Barcelona!

TECNOLOGIA A LA BRÚIXOLA

Google ens espia!

Amb la Marta Lozano analitzem la notícia tecnològica de la setmana, i és que Google ha acceptat que espia o escolta als seus usuaris. Concretament diuen escoltar el 0,2 per cent de les converses que es mantenen amb el seu assistent virtual.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 24/07/2019

Berenem amb el periodista i escriptor Manuel Jabois, que ens presenta la seva primera novel·la ‘Malaherba’. Parlem amb el sindicat judicial, que denuncia que en diverses seus judicials no funciona l’aire acondicionat. I amb Marta Lozano analitzem la notícia tecnològica de la setmana: Google admet que espia o escolta als seus usuaris.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/07/2019

Avui hem preguntat a les persones que ens escolten, què els agrada més del programa i quines coses voldrien escoltar la temporada vinent. Ha vingut a berenar amb nosaltres en Xarli Diego, un històric locutor de ràdio, un col·lega, que ens ha presentat el seu llibre 'Gràcies per la música'. Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem entrevistat Josep Pallàs, bomber supervivent de l'incendi d'Horta de Sant Joan ara fa 10 anys.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 18/07/2019

Avui hem preguntat al personal sobre les manies i rareses, després de veure la model Naomi Campbell desinfectar tot el seu seient en un avió. Hem berenat amb Blanca Portillo i José Luis García-Pérez, que representen a Barcelona l'obra 'El cartógrafo'. La Mònica Günther ha tancat la temporada del 'Dijous, paella'... parlant de paella! Per fi! Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem fet debat amb els diputats i les diputades del Parlament.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/07/2019

Avui hem celebrat el 'Dia mundial de l'emoji' preguntant a les persones que ens escolten quines són les seves emoticones preferides. Ens ha visitat per a berenar un fotògraf de casaments. Es diu Lisandro Enrique. Amb la Marta Lozano hem conegut com podem anar a l'espai sense moure'ns del sofà. I hem entrevistat el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia a Catalunya.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/07/2019

Avui hem celebrat els 50 anys de l'arribada de l'home a la Lluna i també l'eclipsi lunar d'aquest dimarts preguntant a les persones que ens escolten: Quines històries heu viscut amb la lluna de fons? Ha vingut a berenar amb nosaltres en Jordi Folck, que ens ha portat el seu llibre 'El noi de paper' (Fanbooks). Amb en Miguel Cáceres hem començat a rubricar la temporada de 'La gran Brúixola'. En Marc Navarro ens ha fet el relat de l'actualitat.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 15/07/2019

Avui hem preguntat a les persones que ens escolten quina és, per a ells i elles, la cançó de l'estiu de la seva vida. Per saber quina és la recepta d'un bon tema musical per a l'estiu, hem entrevistat el productor musical Toni Ten. Hem berenat amb Mateo Sancho, que és el delegat de l'agència EFE a Nova York i que presenta el seu llibre 'Nueva York de un plumazo'. I l'Adriana Díaz ens ha portat el resultat dels darrers Premis Butaca. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat de la jornada.