Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Georgina Boixereu

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 14/06/2019

  Avui hem berenat amb l'actor Alberto San Juan, que dirigeix al Teatre Lliure de Barcelona l'obra 'Mundo Obrero'. Amb tot, hem preguntat a l'audiència "Vostè, a què parla quan està sol?". Ens han dit de tot: a les plantes, als gats, a les neveres,... A més, la Georgina Boixereu ha estat la mà innocent que ha entregat els premis als millors Whatsapps de la setmana. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 12/06/2019

  Avui hem berenat amb Ousman Umar, un jove que va arribar a Espanya en pastera el 2005 i que ara ha escrit el llibre 'Viatge al País dels Blancs' on relata la seva història. A més, hem preguntat a les persones que ens escolten si alguna vegada han vist un OVNI, ara que Uber presenta els taxis voladors. Tot plegat en el dia que el judici del procés ha quedat vist per a sentència. Ho hem explicat de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/06/2019

  Avui hem berenat amb el músic i compositor Alfonso de Vilallonga, que ha composat grans bandes sonores per a pel·lícules espanyoles. És el compositor de capçalera de la també catalana Isabel Coixet. A més hem explicat la història d'una passatgera que va obrir per error la porta d'emergència d'un avió i va provocar un tarrabastall. Hem preguntat l'audiència per aquelles situacions en les que ells i elles també han provocat un enrenou involuntari. En Miguel Cáceres ens ha portat històries de cinema i gent gran i hem entrevistat una psicòloga per saber com cal afrontar els grans examens, com la selectivitat. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

 • Logo Onda Cero

  L’ACTUALITAT, A FONS

  La supercomputadora barcelonina

  Barcelona ha estat escollida per acollir la Supercomputadora Mare Nostrum 5. La Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha explicat la importància que tenen projectes com aquests per a l’economia i projecció de la ciutat.

 • Logo Onda Cero

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Una publicista als anys 20

  ‘Negrata de merda’ és una obra que retrata els comentaris i les actituds racistes que encara imperen en la nostra societat. La dramaturga i directora de l’obra, Denise Duncan, ha explicat a La Brúixola en quin moment i per què va decidir escriure aquest text que es representa al teatre Tantarantana fins al 16 de Juny.

 • Logo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 07/06/2019

  Berenem amb la dramaturga i directora de l’obra “Negrata de Merda”, Denis Duncan. Expliquem que la Sagrada Família ha aconseguit la llicència d’obres després de 137 anys de posar la primera pedra. En Lluís Soler ens porta les novetats musicals de la setmana i parlem amb la Consellera Àngels Chacón sobre la supercomputadora Mare Nostrum 5 que acollirà Barcelona.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/06/2019

  Avui hem berenat amb Antoine Leonetti, que és el director de la mostra de cinema 'Fire!!'. A més hem preguntat a l'audiència per aquells petits fraus quotidians, avui que Shakira ha passat pels jutjats acusada de frau fiscal. A més, la Mònica Günther ens ha portat al 'Dijous, paella' al xef de l'Hotel España de Barcelona. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia i amb els representants dels partits polítics hem fet tertúlia com cada dijous.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/06/2019

  Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/06/2019

  Avui hem berenat amb la periodista Danae Boronat, que s'ha convertit en la primera dona en narrar un partit de futbol de primera divisió. En un dimarts en què és noticia la troballa d'una carta de 1907 que ha arribat ara, al 2019, al seu destí. L'audiència ens ha explicat les cartes personals que més recorden. A més, en Miguel Cáceres ens ha vingut a explicar que la setmana vinent se celebra Firagran a Barcelona. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia.