Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Georgina Boixereu

 • Logotipo Onda Cero

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Hem de cuidar més als avis

  La fundació ‘Amics de la Gent Gran’ acompanya a totes aquelles persones grans que se senten soles. Especialment a l’estiu, quan fan projectes per a engrescar-los a fer noves activitats. N’hem parlat amb el director de l’entitat, Albert Quílez, i una de les voluntàries, Reyes Carla.

 • Logotipo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 26/07/2019

  En el dia dels avis berenem amb el director dels ‘Amics de la Gent Gran’, Albert Quílez, i una de les moltes voluntàries de la fundació, la Reyes Carla. Sabrem l’última hora de la vaga convocada a l’Aeroport del Prat i parlarem sobre els drets dels viatgers. I acabarem parlant de música amb Marta Lozano.

 • Logotipo Onda Cero

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Peter Pan existeix!

  A principis del segle XX Londres estrenava l’exitosa obra “Peter Pan”... però què passava a milers de quilòmetres d’allà? Ho podeu descobrir al Teatre Maldà de dilluns a divendres a les 20:30 hores a l’obra de teatre “Peter Pan”.

 • Logotipo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 25/07/2019

  Berenem amb el director i una de les actrius de l’obra “Peter Pan” que es representa al Teatre Maldà aquest mes d’Agost. Parlem sobre els problemes que afronta la Catalunya Rural amb la creixent despoblació que hi ha. I acabem el programa de forma molt refrescant... amb els millors gelats de Barcelona!

 • Logotipo Onda Cero

  TECNOLOGIA A LA BRÚIXOLA

  Google ens espia!

  Amb la Marta Lozano analitzem la notícia tecnològica de la setmana, i és que Google ha acceptat que espia o escolta als seus usuaris. Concretament diuen escoltar el 0,2 per cent de les converses que es mantenen amb el seu assistent virtual.

 • Logotipo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 24/07/2019

  Berenem amb el periodista i escriptor Manuel Jabois, que ens presenta la seva primera novel·la ‘Malaherba’. Parlem amb el sindicat judicial, que denuncia que en diverses seus judicials no funciona l’aire acondicionat. I amb Marta Lozano analitzem la notícia tecnològica de la setmana: Google admet que espia o escolta als seus usuaris.

 • Logotipo Onda Cero

  L’ACTUALITAT, A FONS

  El futur de les terrasses és sense fum

  A partir del 2020 no es podrà fumar a les terrasses de bars ni restaurants. És una nova llei en la que treballa el Departament de Salut de la Generalitat. Una llei però, que no convenç al Gremi de Restauradors de Barcelona, que assegura que aquesta llei farà tancar molts negocis.