Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Georgina Boixereu

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  El dia D: el quinze de febrer

  Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola Sofía Rhei, que ens ha presentat el seu llibre 'La importancia del quince de febrero (Plaza & Janés), on ens explica la història de la Sandra, a qui la seva parella abandona un 15 de febrer. Analitza el món de la solitud sentimental i ens planteja les preguntes que totes i tots ens fem en moments com el que viu la protagonista.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/02/2019

  Avui hem berenat amb Sofía Rhei, que ens ha explicat la història que reflecteix al llibre 'La importancia del quince de febrero'. A més hem parlat amb el nostre company Miguel Cáceres, que s'ha trobat 700€ en un sobre al carrer i els ha portat a la Policia Nacional. Hem preguntat què farien les persones que ens escolten si es trobéssin en la mateixa situació. A més, en Lluís Soler ens ha portat el calendari de concerts dels propers dies. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/02/2019

  Avui hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio preguntant a les persones que ens escolten que la defineixin amb una paraula. Ha vingut a berenar en Marc Artigau, que ens ha presentat la seva novel·la 'La vigília', Premi Josep Pla 2019. A més, hem parlat amb Pimec sobre el fenomen del 'top manta' i hem parlat de tecnologia i maternitat de la mà de Carles Lamelo.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 12/02/2019

  Avui hem berenat amb la Paquita Domingo, que des de la Federació d'Entitats Gitanes de Catalunya ens ha vingut a presentar el llibre 'Halar, cuina gitana a Catalunya'. Hem preguntat a les persones que ens escolten per la rumba catalana i els seus autors. I també ha vingut en Miguel Cáceres a parlar-nos d'històries de la gent gran. Tot això sense perdre de vista l'actualitat del dia, que ha passat pel Tribunal Suprem, a Madrid.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/02/2019

  Avui hem explicat que s'ha trobat una ampolla amb missatge en una excavació arqueològica de Gijón i hem preguntat a la gent quin missatge deixaria en una ampolla de cara al futur. A més, hem rebut a l'estudi per a berenar l'Àlex Aguilar, vice-rector de la UB i zoòleg, que ens ha ajudat a saber quin ha de ser el futur del Zoo de Barcelona. A més, l'Adriana Díaz ens ha portat com cada dilluns al teatre, en aquest cas a El Maldà, a Barcelona. I hem explicat l'actualitat del dia de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  No mengis millor, deixa de menjar pitjor

  El gurú de l'alimentació saludable Julio Basulto ha vingut avui a servir-nos un berenar saludable. Ell ens proposa un entrepà de ceba crua, nosaltres no ho acabem de veure. Però diu que és molt sa. Ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre sobre càncer i alimentació i a alertar-nos dels perills de tot allò que ingerim i que no ens fa cap bé.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/02/2019

  Avui hem explicat que ha obert a Barcelona el primer supermercat friki d'Espanya i per això hem preguntat a les persones que ens escolten si són frikis d'alguna cosa. Ha vingut a berenar amb nosaltres Julio Basulto, un gurú de l'alimentació saludable per parlar-nos de com menjar si tenim càncer. I hem entrevistat Albert Oliva, portaveu dels Mossos d'Esquadra, per fer balanç de l'operació de la policia des del 2014 contra els falsos revisors del gas.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/02/2019

  Avui hem berenat amb Francesc Peirón, que és periodista de La Vanguardia a Nova York. Amb ell hem passejat per la ciutat dels gratacels i per les històries que ha recollit al llarg dels anys i que ara agrupa en un llibre titulat 'Me llamo Nueva York'. Hem preguntat a l'audiència la seva opinió sobre la gran poma. A més, en Carles Lamelo ens ha explicat com funcionarà la tecnologia 5G al quiròfan més avançat en aquesta matèria, que està a l'Hospital Clínic de Barcelona.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/02/2019

  Avui hem explicat que una parella de Sant Fruitós de Bages va haver-se de casar en una funerària per qüestions de força major. I hem preguntat a l'audiència per aquelles anècdotes al voltant dels casaments. N'hi ha moltíssimes! Hem berenat amb Cristina Inés, una supervivent del càncer que ens ha portat la seva història de superació. I hem rebut a l'estudi la pensionista Paca Tricio, que lidera el moviment d'aquest col·lectiu. Amb Gabriel Figueredo hem completat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/02/2019

  Avui hem explicat que ha començat la 080 Barcelona Fashion i hem preguntat a la gent per Marisol, perquè aquest dilluns és l'aniversari de Pepa Flores. Ha vingut a berenar amb nosaltres la gran Núria Feliu. I hem entrevistat la guanyadora del premi Biblioteca Breve 2019, Elvira Sastre. L'Adriana Díaz ens ha portat al teatre a veure Pocahontas. I amb Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia.