Temas

Fira de Barcelona

UN PODCATS DEL SALÓN NÁUTICO INTERNACIONAL DE BARCELONA

"El mar nos une": Este es nuestro estilo de vida

El mundo se vuelve un concepto lejano y te das cuenta de que el barco es tu micro universo y está en perfecto equilibrio con la naturaleza.

El món dels congressos

La Fira de Barcelona projecta un MWC més presencial al febrer

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha qualificat d’”èxit” tirar endavant el Mobile World Congress en un entorn complicat com l’actual i contempla que al febrer la fira tindrà “més presencialitat”.

L'ACTUALITAT, A FONS

El 25è saló Manga Barcelona homenatjarà 'Bola de drac'

El proper 31 d'octubre obre les portes a Fira de Barcelona el saló Manga Barcelona, que canvia lleugerament el nom en aquesta vint-i-cinquena edició. Una cita que vindrà marcada per l'exposició sobre 'Bola de drac', que retrà homenatge a aquesta serie de culte. N'hem parlat amb la directora de FICOMIC Meritxell Puig, que ha detallat la resta de coses que tindrà el certamen.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com seran els vehicles que repartiran paquets en el futur?

En el marc del Saló Internacional de Logística de Barcelona, Mònica Günther ha dut a terme una tertúlia per conèixer de primera mà les noves propostes que s’han presentat per fer vehicles de repartiment urbà que respectin el medi ambient.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 07/06/2018

Programa especial de La Ciutat amb Mònica Günther des del Saló Internacional de Logística. Parlem de la importància del sector logístic pel nostre dia a dia. Entrevistem la directora general del SIL, Blanca Sorigué. Esbrinem alternatives per fer que els transports de mercaderies sigui més sostenible. Coneixem com funciona una borsa de càrregues i camions amb Wtransnet. Parlem amb ROR Operador Logístic, una empresa que va començar a transportar mercaderies a principis del segle XX amb diligències i carruatges de cavalls. El periodista David Izquierdo ens explica com era la logística en època de la Barcino romana.