El món dels congressos

La Fira de Barcelona projecta un MWC més presencial al febrer

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha qualificat d’”èxit” tirar endavant el Mobile World Congress en un entorn complicat com l’actual i contempla que al febrer la fira tindrà “més presencialitat”.

Gabriel Figueredo

Catalunya | 02.07.2021 15:56 (Publicado 02.07.2021 15:54)

En una entrevista al Noticíes Migdia d'Onda Cero, Constantí Serrallonga ha explicat que, després de la suspensió de l’any passat, la d’enguany ha estat una edició “singular, fruit de les circumstàncies”, però ha deixat clar que la propera, al mes de febrer, està cridada a “ser celebrada amb molta normalitat i presencialitat”. Segons el director general de la Fira, “ens consta que hi ha molt interès d'empreses i expositors que volen ser-hi presencialment al febrer, estem molt esperançats amb la propera edició”.

El MWC, com a termòmetre del sector

Serrallonga constata que el MWC és el primer gran esdeveniment que s’ha fet en els últims 15 mesos i que, per tant, es pot dir “que hem tornat a la normalitat en el món dels congressos”. Pel director general de Fira de Barcelona, la fira del mòbil ha marcat “una fita” i “el reinici de l’activat congressual també en l’àmbit internacional”.