Temas

ESPORT FEMENÍ

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, En les entrevistes d'esport femení, avui la Cèlia Bujaldón ens presenta l'Emilia Cuenca, primera dona que presideix la UE Gardeny, En Jesús Brufal ens parla sobre la trajectòria d'Antoni Siurana, exalcalde de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Emilia Cuenca, la primera dona en presidir la UE Gardeny

En les entrevistes d'esport femení avui fem parada al club de la UE Gardeny. La Cèlia Bujaldón comenta aspectes d'actualitat de l'entitat amb la presidenta del club, Emilia Cuenca, la primera dona que el presideix.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem d'esport femení, avui la Cèlia Bujaldón ens presenta l'Elisabeth Mas, entrenadora de patinatge artístic del Club Patí Bordeta i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Elisabeth Mas: "Després d'uny dur sense pavellons ni pistes, estic contenta de com hem acabat la temporada"

La Cèlia Bujaldón ens presenta avui a l'Elisabeth Mas, entrenadora de patinatge artístic del Club Patí Bordeta. En aquesta entrevista a La Ciutat Lleida, l'Elisabeth explica que malgrat les dificultat de la pandèmia en quant a la manca d'espais i instal·lacions per entrenar, el club ha tancat una bona temporada i ha pogut participar en diferents competicions de la provincia de Lleida, de Catalunya i també a nivell estatal. Comenta també l'evolució del patinatge artístic, en quant a aprenentatges i preparació física però també a la inclusió dels nens en la pràctica d'aquest esport.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, parlem dels bons resultats de l'AEM, malgrat l'eliminació de la Copa però a la Lliga suma 3 victòries seguides, dos de les quals a domicili. També del gran inici de temporada de l'ICG Força Lleida i del nou capítol del serial del Lleida Esportiu amb el primer acte de protesta públic per part dels jugadors en el partit contra el Cerdanyola que van perdre 1-2. En esport femení, la Cèlia Bujaldón ens apropa avui a la jugadora de l'Associació Lleidatana d'handbol Irina Pop i en Jesús Brufal ens descobreix un personatge que ens fa viatjar mil anys enrere en la història.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, resultats de la jornada i enèsim capítol del culebrot del Lleida Esportiu. La Cèlia Bujaldón parla avui amb Divina Farreny, membre de l'Associació Esport Femení Lleida, sobre el II Clínic de Ciclisme Femení que es va realitzar a Lleida els dies 23 i 24 d'octubre. Parlem de moda i tendències per aquest Nadal amb l'assessora d'imatge Jessica Sedeño i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Lleida aposta per impulsar el ciclisme femení

Lleida va acollir fa un parell de setmanes el II Clínic de Ciclisme Femení, un conjunt d'activitats per impulsar el ciclisme entre les dones que també ha permès donar a conèixer noves disciplines. Avui a La Ciutat Lleida la Cèlia Bujaldón en parla amb la Divina Farreny, membre de l'Associació Esport Femení Lleida, coorganitzadora de la jornada.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, comentant els darrers capítols del serial del Lleida Esportiu. La Cèlia Bujaldón ens presenta la Sun Farreny, monitora de tallers de body life per a gent gran i joves en risc d'exclusió. Parlem amb la regidora de Participació de la Paeria Marta Gispert sobre el Consell de Ciutat que es constituirà properament.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

L’activitat física, la vàlvula d’escapament per a gent gran i joves en risc d’exclusió

La pràctica de l’esport i l’activitat física té múltiples beneficis per a la nostra salut física i mental i per això des dels centres cívics i les entitats de Lleida es promouen aquest tipus d’activitats dirigides en concret a la gent gran i també als joves amb risc d’exclusió social. La Cèlia Bujaldón ens hi apropa en conversa amb la Sun Farreny, monitora de diversos tallers de body life, molt lligada a les activitats dels casals socials, i en especial a l’Associació Dona Balàfia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón ens presenta avui la Núria Lladonosa, guanyadora de la medalla de plata en categoria absolut del Campionat de Catalunya de concurs Complet d'Hípica 2021. Proposta d'agenda cultural.