Temas

ESPORT FEMENÍ

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La professionalització del futbol femení i la visibilitat de dones que practiquen esports minoritaris, temes de Comunicació, Dona i Esport

L'Auditori Enric Granados de Lleida acull aquest divendres 15 de desembre a partir de les 9h del matí la cinquena jornada Comunicació, Dona i Esport, que organitza la plataforma Ellas son de aquí, de Pomes Livinda del Grup Nufri. Enguany al voltant de la professionalització del futbol femení com a referent per a altres dones esportistes, amb diverses taules rodones sobre els esports olímpics o que volen ser olímpics, la manca de visibilitat de les dones que practiquen esports minoritaris i posant en valor les altres dones professionals de l'esport. A La Ciutat Lleida n'hem estat parlant amb Mercè Gomà, cap de màrqueting del Grup Nufri i responsable del projecte Ellas son de aquí.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

"Creixement personal, adolescència i esport", a debat en la sisena edició del Porta la teva cadira

Aquest dijous 26 d'octubre a les 18h tindrà lloc al claustre de la Seu Vella de Lleida la sisena edició del Porta la teva cadira, una de les activitats que des dels seus inicis promou l’Associació Esport Femeni Lleida, i que aquest any girarà al voltant del Creixement personal, adolescència i esport. Ens en parla a La Ciutat Lleida Carme Cabanillas membre d'Esport Femení Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem amb Jos Farreny, vicepresidenta de l'Associació Esport Femení Lleida que ens parla del repte que volen assolir el propi 4 de març, amb motiu del 8M. Repàs a l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Crida d'Esport Femení Lleida per fer el símbol femení a la Seu Vella de Lleida

En els actes que s'emmarquen en el 8 de març, l'Associació Esport Femení Lleida organitza un repte per al proper dissabte 4 de març a la Seu Vella de Lleida. Es tracta de fer el símbol femení amb la participació de totes les persones que s'apropin a la plaça de la Sardana, a la Seu Vella. A La Ciutat Lleida, en parlem amb Jos Farreny, vicepresidenta d'Esport Femení Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/12/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A l'Estat de Salut entrevistem Teresa Hernández, cap del servei de promoció de la salut a Lleida, Alt Pirineu i Aran. Seguim parlant amb Mercè Gomà, cap de màrqueting del grup Nufri de la jornada Comunicació, Dona i Esport que tindrà lloc el divendres vinent a Lleida i en la recta final coneixem els carrers de Balàfia amb Joan Ramon González.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Comunicació, Dona i Esport, la jornada que posa en relleu la salut mental en l'esport femení d'elit

El proper divendres 16 de desembre l'Auditori Enric Granados de Lleida acull la quarta edició de la jornada Comunicació, Dona i Esport, que aquest any centra els diversos debats al voltant de la cura dela salut mental en l'esport femení d'elit. Es tracta d'una iniciativa que organitza la plataforma Ellas son de aquí, de pomes Livinda del Grup Nufri i a La Ciutat Lleida n'hem estat parlant amb la Mercè Gomà, responsable de màrqueting del Grup Nufri.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón entrevista aquest dilluns l'esportista lleidatana Núria Codina i parlem amb el regidor de mobilitat a la Paeria, Joan Ramon Castro, sobre la nova ordenança de mobilitat que dimecres entra en vigor a Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Núria Codina, una esportista totterreny

Aquesta setmana la Cèlia Bujaldón entrevista Núria Codina, una esportista lleidatana feta a sí mateixa, amb multitud de reptes per endavant que ha anat assolint a mesura que se'ls ha plantejat. A més a més, el passat divendres l'Ajuntament de Lleida li concedia una de les medalles al Mèrit Esportiu, com a referent en la seva disciplina esportiva i com a exemple per a infants i joves en l'esport femení.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 11/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem tota l'actualitat esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Avui la Cèlia Bujaldón ens parla de la 40a edició de la cursa Aremi en conversa amb l'Elisenda Ros, membre de la Junta d'Aremi. I amb Jesús Brufal coneixem la vida i trajectòria d'Alfred Perenya i Pàmies.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tot a punt per la 40ª edició de la cursa Aremi a Lleida

Aquest dilluns a La Ciutat Lleida la Cèlia Bujaldón ens apropa tots els preparatius de la 40ª edició de la cursa Aremi de Lleida que es celebrarà el proper 24 d’abril, amb l’objectiu de recaptar fons per incrementar les sessions de fisioteràpia per a les persones usuàries del serveis de l’Associació Aremi. N’ha estat parlant amb l’Elisenda Ros, membre de la Junta d’Aremi.