Temas

ESPORT FEMENÍ

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem amb Jos Farreny, vicepresidenta de l'Associació Esport Femení Lleida que ens parla del repte que volen assolir el propi 4 de març, amb motiu del 8M. Repàs a l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Crida d'Esport Femení Lleida per fer el símbol femení a la Seu Vella de Lleida

En els actes que s'emmarquen en el 8 de març, l'Associació Esport Femení Lleida organitza un repte per al proper dissabte 4 de març a la Seu Vella de Lleida. Es tracta de fer el símbol femení amb la participació de totes les persones que s'apropin a la plaça de la Sardana, a la Seu Vella. A La Ciutat Lleida, en parlem amb Jos Farreny, vicepresidenta d'Esport Femení Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/12/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A l'Estat de Salut entrevistem Teresa Hernández, cap del servei de promoció de la salut a Lleida, Alt Pirineu i Aran. Seguim parlant amb Mercè Gomà, cap de màrqueting del grup Nufri de la jornada Comunicació, Dona i Esport que tindrà lloc el divendres vinent a Lleida i en la recta final coneixem els carrers de Balàfia amb Joan Ramon González.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Comunicació, Dona i Esport, la jornada que posa en relleu la salut mental en l'esport femení d'elit

El proper divendres 16 de desembre l'Auditori Enric Granados de Lleida acull la quarta edició de la jornada Comunicació, Dona i Esport, que aquest any centra els diversos debats al voltant de la cura de la salut mental en l'esport femení d'elit. Es tracta d'una iniciativa que organitza la plataforma Ellas son de aquí, de pomes Livinda del Grup Nufri i a La Ciutat Lleida n'hem estat parlant amb la Mercè Gomà, responsable de màrqueting del Grup Nufri.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón entrevista aquest dilluns l'esportista lleidatana Núria Codina i parlem amb el regidor de mobilitat a la Paeria, Joan Ramon Castro, sobre la nova ordenança de mobilitat que dimecres entra en vigor a Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Núria Codina, una esportista totterreny

Aquesta setmana la Cèlia Bujaldón entrevista Núria Codina, una esportista lleidatana feta a sí mateixa, amb multitud de reptes per endavant que ha anat assolint a mesura que se'ls ha plantejat. A més a més, el passat divendres l'Ajuntament de Lleida li concedia una de les medalles al Mèrit Esportiu, com a referent en la seva disciplina esportiva i com a exemple per a infants i joves en l'esport femení.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 11/04/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem tota l'actualitat esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Avui la Cèlia Bujaldón ens parla de la 40a edició de la cursa Aremi en conversa amb l'Elisenda Ros, membre de la Junta d'Aremi. I amb Jesús Brufal coneixem la vida i trajectòria d'Alfred Perenya i Pàmies.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tot a punt per la 40ª edició de la cursa Aremi a Lleida

Aquest dilluns a La Ciutat Lleida la Cèlia Bujaldón ens apropa tots els preparatius de la 40ª edició de la cursa Aremi de Lleida que es celebrarà el proper 24 d’abril, amb l’objectiu de recaptar fons per incrementar les sessions de fisioteràpia per a les persones usuàries del serveis de l’Associació Aremi. N’ha estat parlant amb l’Elisenda Ros, membre de la Junta d’Aremi.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Tertúlia esportiva per comentar els resultats de la jornada del cap de setmana amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón parla aquesta setmana amb Anna Fillat, delegada a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel i al Mirall, l'assessora d'imatge Jessica Sedeño dona consells per vestir amb èxit en batejos i comunions.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, per comentar la darrera hora dels afers extraesportius del Lleida Esportiu. Seguim amb l'esport femení i aquesta setmana la Cèlia Bujaldón ens presenta la pilot de motos Zaida Teruel i acabem amb l'agenda cultural.