Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

efemérides

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  'The Simpsons' no va predir 'La Brúixola'

  Per a una sèrie de televisió, celebrar 30 anys en antena és tot un rècord. Aquest dimarts es compleixen 30 anys del primer capítol de 'The Simpsons', emès el 17 de desembre de de 1989. Durant 3 dècades hem comprovat que aquesta família americana ha predit molts moments històrics.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Clara Campoamor: L'artífex del vot femení a Espanya

  El 19 de novembre de 1933 les dones votaven per primera vegada a Espanya en unes eleccions generals. Dos anys abans, les Corts havien aprovat el vot femení gràcies a la tenacitat d'una de les 3 diputades que hi havia al Congrés. Era Clara Campoamor, a qui avui ens ha recordat la Georgina Boixereu i Vozmediano.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Miliki és i serà etern

  Avui la Georgina Boixereu i Vozmediano s'ha proposat emocionar una vegada més en Robert Calvo. I ho tenia fàcil. Amb la seva càpsula del temps ens ha portat fins al dia del naixement del gran Miliki, el 4 de novembre de 1929. Ha estat un referent del món del circ i dels pallassos a nivell mundial i ha deixat una estirp darrera seu que li segueix les passes des del més gran fins al més petit. És l'home que ha marcat les vides de diferents generacions d'espanyols.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Astèrix el gal celebra 60 anys amb el seu inseparable Obèlix

  La Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha portat, dins la seva càpsula del temps, un personatge que va néixer l'any 1959. Celebra 60 anys i està eixerit com sempre en les seves aventures per la Gàl·lia. Aquest còmic és un clàssic que mai no passarà de moda. De fet, s'actualitza aquest 2019 amb una nova incorporació al duet de protagonistes: l'Adrenalina. La primera dona amb paper principal en aquesta tira còmica.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Mercury i Caballé: la millor fotografia musical de Barcelona

  La càpsula del temps (sostenible) de la Georgina Boixereu ens porta cada dia a diferents moments de la història. Però encara mantenim un fil amb el record que hem tingut aquest dilluns per a Montserrat Caballé, perquè hem recordat que un 8 d'octubre de 1988 va cantar a La Font Màgica de Montjuïc amb Freddie Mercury la millor cançó que mai s'ha fet sobre la capital de Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Rocío Dúrcal hagués fet 75 anys enguany

  Avui la Georgina Boixereu ens ha portat amb la seva càpsula del temps a 1944. El 4 d'octubre d'aquell any va néixer María de los Ángeles de las Heras Ortiz, més coneguda com Rocío Dúrcal. Aquesta cantant va ser la reina de les ranxeres a Mèxic, però també ens va deixar grans temes per a la història. Per a nosaltres sempre serà... la gata bajo la lluvia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  El 'Camp Nou' ja ha deixat de ser nou

  La càpsula del temps de la Georgina Boixereu i Vozmediano viatja avui al 24 de setembre de 1957. Aquell dia es va innaugurar el 'Camp Nou', on a dia d'avui segueix jugant el Futbol Club Barcelona. I ella ha gaudit com mai, perquè és una gran culer!