Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

CONFLICTE

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

  Taxis i VTC estaran condemnats a conviure a Barcelona

  El professor de Dret Administratiu de la UOC i la UB Marc Tarrés ha explicat al programa que les companyies Uber i Cabify podien adaptar-se al decret del Govern de la Generalitat que regula els VTC. Tot i haver marxat de Barcelona i haver deixat via lliure als taxistes, Tarrés assegura que ambdues companyies acabaran convivint amb el sector del taxi a la capital catalana.

 • Huelga de taxistas en Barcelona

  ENQUESTA

  ENQUESTA: Qui té raó en el conflicte entre VTC i taxis a Barcelona?

  Diversos centenars de taxistes continuen bloquejant amb els seus vehicles la Gran Via de Barcelona en protesta per la nova normativa que impulsa el Govern de la Generalitat per regular els vehicles de lloguer amb conductor (VTC), que estableix que aquests serveis hagin de contractar-se amb una antelació mínima de 15 minuts. De la seva banda, els conductors de VTC estan protestant afectant la circulació a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. Davant d'això, us plantegem la nostra pregunta al web ondacero.es/catalunya.

 • Audio Mònica

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Els treballadors del metro denuncien agressions de grups de grafiters amb pistoles Taser

  El secretari general de la secció sindical del Metro de la UGT, Jordi Gómez, ha denunciat en una entrevista a La Ciutat amb Mònica Günther la ineficàcia de l’Ajuntament de Barcelona per resoldre el conflicte que tenen amb grups de grafiters que cada cop són més violents. En els darrers mesos, els treballadors del metro de Barcelona han rebut agressions per part de grups de grafiters en les que s’han llençat pedres i diferents objectes contundents contra els treballadors i, fins i tot, han rebut amenaces amb pistoles Taser.