Temas

Ciutadans

Dijous

La Ciutat Lleida 14/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal, parlem del desnonament que hi ha hagut aquest matí en un edifici del barri de Balàfia amb Ángeles Ribes (Cs), David Melé (JxCAT), Ignasi Amor (ERC), Xavi Palau (PP) i Carme Valls (PSC). Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El sobreescalfament de Barcelona: com baixem la temperatura de la ciutat?

Què és la situació d’emergència climàtica? Com és que des dels 50, la temperatura de Barcelona ha pujat 0’25 graus més? I les nits tòrrides? El sobreescalfament a la ciutat és una realitat, els experts avisaven que aquesta situació arribaria i ara, ja la tenim aquí. Amb la teoria sobre la taula a les administracions els hi toca actuar ja. Què faran? És el que avui abordem a la tertúlia política, com es pot baixar la temperatura a Barcelona? Una tertúlia amb representants de Barcelona en Comú, el PSC, Junts x Catalunya i Ciutadans.

Dimecres 22/05/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya, entrevista amb Ángeles Ribes, cap de llista de Ciutadans a l'alcaldia de Lleida. 26M al territori, Solsona. Actualitat de Lleida i comarques.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 03/12/18

La irrupció de VOX al Parlament andalús marca també la política catalana. Els independentistes culpen al PSOE d’impulsar l’extrema dreta, mentre que els socialistes ha cridat PP i C’s a evitar pactes amb VOX