Temas

Ciutadans

La política catalana

Ciutadans qualifica de “cortina de fum” la taula de partits catalans del PSC

El líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha rebutjat la convocatòria d’una reunió de partits catalans abans de la represa del diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol, tal i com proposa el PSC. Segons Carrizosa, “el que té sentit és parlar al Parlament, no cal inventar-se taules”.

Elecciones Cataluña

Así es Carlos Carrizosa, candidato de Ciutadans en las elecciones catalanas

El abogado Carlos Carrizosa, veterano del aparato del partido, es el hombre de confianza en Cataluña de la líder de la formación, Inés Arrimadas, y tiene sobre sus hombros el peso de una posible debacle electoral, tal y como vaticinan las encuestas. Conoce al candidato de Ciutadans a presidir la Generalitat en las elecciones catalanas del 14F.

Dijous

La Ciutat Lleida 14/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal, parlem del desnonament que hi ha hagut aquest matí en un edifici del barri de Balàfia amb Ángeles Ribes (Cs), David Melé (JxCAT), Ignasi Amor (ERC), Xavi Palau (PP) i Carme Valls (PSC). Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El sobreescalfament de Barcelona: com baixem la temperatura de la ciutat?

Què és la situació d’emergència climàtica? Com és que des dels 50, la temperatura de Barcelona ha pujat 0’25 graus més? I les nits tòrrides? El sobreescalfament a la ciutat és una realitat, els experts avisaven que aquesta situació arribaria i ara, ja la tenim aquí. Amb la teoria sobre la taula a les administracions els hi toca actuar ja. Què faran? És el que avui abordem a la tertúlia política, com es pot baixar la temperatura a Barcelona? Una tertúlia amb representants de Barcelona en Comú, el PSC, Junts x Catalunya i Ciutadans.