Temas

3

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 31/07/19

El govern de Pedro Sánchez ha reclamat a la Generalitat i a altres comunitats autònomes que redueixin la despesa sanitària i farmacèutica. La fiscalia investiga si Convergència democràtica hauria finançat part de la seva campanya electoral de l’any 2010 a través de tv3. I també hem explicat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya limita el marge de maniobra de l’ajuntament de Barcelona per regular l’activitat turística.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/06/19

Manuel Valls anuncia que seguirà com a regidor a l'ajuntament després de trencar amb C's. L'Audiència Nacional investigarà 15 empreses i entitats que podrien estar relacionades amb el cas del 3%. Detingudes sis persones en el marc d’un ampli dispositiu policial antidroga dut a terme conjuntament entre els Mossos d’esquadra, la Policia Nacional i la Guardia Civil al Prat i a Abrera

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/11/2018

L’accident de tren a Vacarisses deixa un mort i 49 ferits, però des de RENFE asseguren que fa poc s’havia revisat la zona i que estava en bon estat. Segueixen declarant agents de la Policia Nacional investigats per la seva actuació durant l’1-O, al·leguen que si van disparar pilotes de goma contra els votants com a conseqüència d’un clima “d’odi extrem”. I expliquem també que La Guàrdia Civil ha registrat 8 companyies privades i ha requerit informació a dues empreses de la Generalitat en una nova operació policial en el marc del cas del 3%.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 27/07/2018

Ada Colau ha rebut una delegació del sector del taxi per parlar de la situació després que aquest matí el TSJC Catalunya hagi decidit mantenir la suspensió cautelar del reglament que limita la ràtio d’una VTC per cada 30 taxis. Expliquem també que el cas del 3% esquitxa de ple el PDeCAT. L’Audiència Nacional ha decidit ampliar la causa i imputar el Partit Demòcrata perquè el considera el successor de Convergència Democràtica. Aquests, i molts d’altres, son els temes que expliquem al programa informatiu La Brúixola, amb Gabriel Figueredo.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 27/07/2018

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha decidit mantenir la suspensió del reglament que limita les VTC. Els taxistes ja estan en peu de guerra. L'Audiència Nacional imputa al PdeCAT en el cas 3% perquè considera que és el successor de CDC. I també hem explicat que el Tribunal Suprem torna a rebutjar la posada en llibertat dels polítics presos.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/06/2018

Els comuns demanen a Quim Torra la creació d'una taula de negociació a Catalunya, una proposta que ha estat ben rebuda pel govern. Mentre, a Madrid el jutge ha iniciat els interrogatoris dels 23 investigats pel cas 3%. I també hem explicat que el Liceu torna a treure la música al carrer aquest estiu.