Raúl de la Tapia

Biólogo Director de la Fundación Tormes, no acercará a la importancia del Turismo Sostenible y la recuperación de la naturaleza transformada y manipulada por el hombre en “Somos Naturaleza”. Y el periodista gallego de reconocido prestigio,

Raúl de la Tapia
Raúl de la Tapia

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 15/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 08/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo. El Club Excursionista de Gràcia celebra en uns dies el seu centenari i per això els hem convidat a l’edició en català de Gente Viajera. Volem saber la trajectòria d’aquest agrupament dedicat a promoure la cultura de la muntanya i el turisme de senderisme al territori. Avui també parlem amb l’autor del llibre ‘Animales invisibles’ i dediquem un espai al turisme rural a Espanya amb Javier Rico. Acabarem fent enoturisme amb Bodegas Riojanas.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 01/01/2022

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, dirigit per Esther Eiros i presentat per Carles Lamelo. Programa especial d'Any nou recuperant les millors entrevistes a viatgers i experts en rutes naturals.