Enrique Domínguez Uceta

Premio Nacional de Periodismo, es escritor, arquitecto y un viajero incansable, varias veces galardonado, nos descubre a través del objetivo de su cámara, sensaciones de los más bellos rincones de la Tierra, que contribuyen al espacio de ”LOS MEJORES LUGARES DEL PLANETA”. Y como las tendencias viajeras cambian a diario y los viajes de lujo crecen cada día más, Enrique nos pasea en “LUXURY TRAVEL”, por todo el mundo, hablando del lujo, que al margen de las posibilidades económicas, todos tenemos derecho a disfrutar y que además algunos ni siquiera son caros, solo hay que informarnos y descubrirlos.

Enrique Domínguez Uceta
Enrique Domínguez Uceta

PROGRAMA COMPLETO

Gente viajera 11/04/2021

Programa completo de Gente viajera. Una vuelta al mundo con Esther Eiros en Onda Cero.

ENTREVISTA EN GENTE VIAJERA

Miguel Sanz: "La elección de dónde va un alemán o un inglés a pasar unos días tiene que ver con que la oferta turística sea sostenible"

En Gente Viajera hablamos con Miguel Sanz, director general de Turespaña, sobre el Programa de Planes de Sostenibilidad Turística en Destinos, que pretende transformar los destinos turísticos hacia un modelo basado en la sostenibilidad. También comentamos la situación del sector y cómo le está afectando la pandemia de coronavirus.

PROGRAMA COMPLETO

Gente viajera 10/04/2021

Programa completo de Gente viajera. Una vuelta al mundo con Esther Eiros en Onda Cero.

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Les millors rutes d’art urbà de Barcelona i Madrid

L’art urbà s’està sofisticant en els darrers anys i ja son moltes les ciutats del món que tracten de preservar aquest llegat i diferenciar-lo d’actes incívics. A Gente Viajera Catalunya fem un recorregut per l’art urbà de Barcelona i Madrid

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 10/04/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana analitzem l’impacte del retorn del confinament comarcal al sector del Turisme. Ho fem amb Manel Casals, Secretari General de la ConfeCat, la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Restauració de Catalunya. Repassem les millors rutes per descobrir l’art urbà de Madrid i Barcelona, de la mà d’Hugo Smith, cofundador d’Estudio34 i creador d’una iniciativa per indexar aquestes creacions artístiques a l’aire lliure. A l’espai de ‘Grans viatgers’, connectem amb Colòmbia per escoltar la història de Daniel Restrepo, un veterinari que lluita per preservar els espais naturals de la selva.

PROGRAMA COMPLETO

Gente viajera 04/04/2021

Programa completo de Gente viajera. Una vuelta al mundo con Esther Eiros en Onda Cero.

PROGRAMA COMPLETO

Gente viajera 03/04/2021

Programa completo de Gente Viajera. Toda la actualidad sobre el turismo nacional e internacional con Esther Eiros.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 03/04/2021

Després de les vacances de Setmana Santa ens espera un trimestre clau per al sector del Turisme. Obrirem aquesta edició de diumenge de resurrecció parlant amb un economista expert en la matèria que ens donarà les claus per entendre el futur que ens espera a la nostra principal indústria. Com no podia ser d’altra manera, parlarem de les tradicionals mones de Pasqua i farem un viatge a l’Antàrtida. Molt més a prop, ens queda el delta de l’Ebre, un dels paisatges naturals més rics de Catalunya, que recorrerem en bicicleta, a peu i en petites embarcacions per donar-vos idees per les escapades dels pròxims caps de setmana. I si sou més de quedar-vos a casa, us explicarem que un clàssic de la restauració madrilenya s’ha instal·lat a Barcelona amb el seu servei d’escalopes gegants per endur. Avui ens acompanyarà el xef Nino Redruello, alma mater de l’escalopa Armando.