Enrique Domínguez Uceta

Premio Nacional de Periodismo, es escritor, arquitecto y un viajero incansable, varias veces galardonado, nos descubre a través del objetivo de su cámara, sensaciones de los más bellos rincones de la Tierra, que contribuyen al espacio de ”LOS MEJORES LUGARES DEL PLANETA”. Y como las tendencias viajeras cambian a diario y los viajes de lujo crecen cada día más, Enrique nos pasea en “LUXURY TRAVEL”, por todo el mundo, hablando del lujo, que al margen de las posibilidades económicas, todos tenemos derecho a disfrutar y que además algunos ni siquiera son caros, solo hay que informarnos y descubrirlos.

Enrique Domínguez Uceta
Enrique Domínguez Uceta

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 09/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. En aquests primers programes de l’any seguim repassant els reptes que té el Turisme per al 2021. La sostenibilitat i el respecte pel medi ambient en serà un dels destacats. En parlem amb la Dra. Elena Ridolfi, Coordinadora del Màster en Direcció d’Empreses Turístiques, especialitat en sostenibilitat i gestió de la qualitat del CETT-Universitat de Barcelona (UB). Parlem també de turisme pensat per a les persones amb mascotes, saludant el cuidador de Pipper un gos instagramer que recorre Espanya recomanant llocs que pensen en els viatgers amb quatre potes. L’arquitecte i viatger Ángel Borrego ens parla del seu documental sobre el desenvolupament arquitectònic de les destinacions i fem un recorregut pel Museu d’Història de la Ciutat, a Barcelona, de la mà de Josep Bracons, el seu responsable del departament de col·leccions.

La Brújula C. Valenciana 08/01/2021

La Brújula C. Valenciana 08/01/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez amb especial referència al pas de Filomena per la Comunitat i a les xifres de la Covid al nostre territori. Després Gente Viajera Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, hui els contem que els municipis del Penyagolosa han iniciat una campanya de promoció sota el títol "Penyagolosa a ras de cel" i parlem amb David Monferrer, alcalde de Llucena del Cid, per cert un dels pobles que hui han rebut la visita de la neu. Des de l'Oceanogràfic i l'Associació Ambiens ens parlen del projecte Seahorse per a recuperar cavallets marins a la Comunitat Valenciana i hui fem la nostra visita amb guia turístic oficial pels refugis antiaeris de La Pobla del Duc amb Ana Soler.

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Gente Viajera Catalunya 02/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. En aquesta primera edició del 2021, parlem dels reptes que té el Turisme com a sector econòmic per a aquest nou any. Visitem el Museu Dalí de Figueres, parlem dels mites del viatge amb la periodista Patricia Almarcegui, entrevistem al director del MNAC, Pepe Serra i propostem la nova edició del llibre Comer en España de la periodista Inés Butrón.