EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Les cireres de la muntanya d'Alacant, un plaer d'estiu

Les cireres de la muntanya d'Alacant són sabroses i ara estan de plena temporada. Estan reconegudes per la Indicació geogràfica protegida "Cireres de la muntanya d'Alacant" i es conreen en diferents termes municipals de municipis de vàries comarques de l'interior d'Alacant i els de dues poblacions valencianes. Hui coneixem les cireres de la muntanya d'Alacant de la mà de Miguel Miranda enginyer agrònom de Mas de Roc una cooperativa que produeix cireres de gran qualitat, entre altres fruites connectant el treball més tradicional amb els mètodes de venda i producció més moderns.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Zutec: las primeras cápsulas de fruta natural 100% que revolucionan la forma de hacer zumo a nivel mundial

Hoy en el Rebost les presentamos un nuevo producto que ha lanzado estos días la empresa valenciana Zutec: las primeras cápsulas para preparar zumo 100% natural compatibles con las cafeteras Dolce Gusto. Zutec es un producto 100% natural, sin azúcares añadidos, ni conservantes artificiales, presentado en cómodas cápsulas que pueden conservarse a temperatura ambiente hasta un año y que según explicaba Juan Valls, e-comerce manager y co-propietario de Zutec, tiene la calidad de un zumo refrigerado, gracias a la tecnología patentada a nivel internacional y a la excelente materia prima seleccionada en los lugares originales de variedades como la naranja, la piña y el melocotón

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Comença la temporada de la tomata de El Perelló amb jornades gastronòmiques

Al Rebost de la Comunitat Valenciana destaca un producte que comença ara a estar de temporada: La tomata de El Perelló. Per les seues característiques és una tomata saborosa i en els últims anys ha anat guanyant reconeixement dins i fora de les nostres fronteres. L'alcalde de El Perelló, Juan Botella ens explica que enguany no hi ha fira de la tomata, però si unes jornades que comencen aquest cap de setmana amb menús especials en els restaurants de El Perelló.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Primera Fira Gastronòmica Ruta del sabor a Castelló i L'Hora del Vermut

Al Rebost, l'espai de gastronomia els parlem hui junt Alícia Llop des d'Onda Cero Castelló de la Primera Fira Gastronòmica Ruta del sabor a Castelló a la qual participen 12 empreses i que és la primera fira que s'organitza des de fa un any. També parlem amb Reme Cerdà de l'Associació d'hostalers de Dénia la qual ens conta detalls de "L'hora del Vermut" a la qual participen 120 establiments de les tres províncies. Una iniciativa que ha aconseguit que es preparen tapes de màxima qualitat per acompanyar el Vermut, una beguda molt valenciana que també es un moment del dia. La iniciativa ha estat organitzada per Conhostur i Turisme Comunitat Valenciana.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

El Primer Foro Onda Cero Alicante analizará la proyección turística de la gastronomía alicantina

El Rebost de la Comunitat Valenciana nos invita hoy a la reflexión sobre el sector gastronómico valenciano. Antonio Robles, director de Onda Cero Alicante y Luz Sigüenza, directora de Más de Uno Alicante nos explican los detalles del Foro Onda Cero del próximo día 12 de Mayo que será una jornada de promoción y reflexión sobre la proyección turística de la gastronomía alicantina en la reactivación del sector que se espera para los próximos meses.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Meditts, frutos secos con carácter mediterráneo pensados para quienes buscan una alimentación saludable

En el Rebost de la Comunitat Valenciana encontramos hoy productos saludables y además sabrosos: Los frutos secos y las frutas deshidratadas. Meditts es una nueva marca que han creado desde Alicante, Eurobanan y Almendras Llopis. Beatriz Carbajo, gerente de Meditts nos habla hoy de las cualidades de los frutos secos que esta marca comercializa sin apenas procesarlos, para que sean saludables. Del mismo modo, nos cuenta que, exceptuando aquellos que no se producen en España, la mayor parte de sus frutos secos o deshidratados son de nuestro país. Además desde Meditts han decidido que los oyentes del Rebost y de Onda Cero tengan un descuento del 10% en su compra Online con el código promocional ONDACERO10

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Els problemes dels pescadors d'Alacant al Rebost de la Comunitat Valenciana

La primavera i l'estiu són temporades excel·lents per al peix de llotja de la Comunitat Valenciana. Els pescadors de les confraries estan preocupats pels canvis en la regulació que suposaria que sols podrien treballar uns 120 dies a la mar i que, a més a més, s'aplicarien en els pròxims anys noves normes per a canviar alguns aparells i la potència dels motors. El patró major de la Confraria de pescadors de La Vilajoiosa i president de la federació de confraries d'Alacant, Nacho Llorca ens conta hui al Rebost de la Comunitat Valenciana que si no s'aconsegueix un acord amb l'administració moltes embarcacions deixaran d'eixir a la mar.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Cervesa artesana 'Cosa Nostra'

Al Rebost de la Comunitat Valenciana trobem hui la cervesa artesana 'Cosa Nostra' que han rebut 5 medalles d'or al certamen de Lyon, un dels més importants del món. Vicente Bernal, propietari de la cervesera situada al Port de Sagunt ens conta detalls de les elaboracions de les diferents receptes i ens recomana hui la seua favorita Barbaritat, premiada en Lyon i en altres certàmens de cerveses a diferents països.

EL REBOST DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Nispros de Callosa d'en Sarrià i jornades gastronòmiques al Rebost de la Comunitat Valenciana

Al Rebost hui parlem dels nispros de Callosa d'en Sarrià amb el president de la DO Wenceslao Ferrando i amb Marta Llinares, d'Onda Cero Marina Baixa. Un fruit que enguany ve un poc endarrerit, però que com sempre ens arribarà amb la màxima qualitat. Aprofitem la visita a Callosa d'en Sarrià per a conéixer més coses de la zona, al mateix temps que tastem els diferents productes que el-laboren amb el nispro com a base.