Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DES DEL TEATRE AUDITORI DE SALOU

Julia en la Onda inaugura la temporada turística de la Costa Daurada

El programa ‘Julia en la onda’ viatja a Salou per inaugurar la temporada turística 2019. El proper divendres 5 d'abril Julia Otero i tot l'equip de ‘Julia en la onda’ faran quatre hores de ràdio en directe dedicades a la Costa Daurada, una destinació que va rebre més de cinc milions de visitants el 2018 i més de 19 milions de pernoctacions. El públic hi pot assistir des de les 14.30h i fins a omplir l’aforament al Teatre Auditori de Salou (Carrer de l'Advocat Gallego, 2, Salou).

ondacero.es | Barcelona
| 02/04/2019
Nuevo spot de Julia en la onda

Nuevo spot de Julia en la onda / ondacero.es

Durant el programa, els oients d’Onda Cero descobriran els encants d’aquesta destinació única, rica en atractius turístics, cultura, natura i bona cuina. Goyo Benítez, Guillem Zaragoza i Aneima León portaran a la ‘Mesa de redacción’ les històries de proximitat amb el contrast de Julio Montes de ‘Maldita hemeroteca’. Hi participarà Joan Bosch, representant de la cuina de la zona i tercera generació amb estrella Michelín i visitarem, a través de la ràdio, el Parc Samà, un espai únic que ens farà viatjar en el temps i també a les històries dels indians, de la mà del seu director, Francisco Castillo.

El sector turístic serà l’autèntic protagonista d’aquest espai, amb la presència de Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i també de Pere Granados, alcalde de Salou; Mercè Dalmau, regidora de Turisme de Cambrils i Pere Segura, president del Patronat de Turisme de Vila-seca.

Un sopar solidari en favor dels afectats per l’ELA

El programa també donarà cobertura a la jornada de travessa nàutica en aigües obertes a favor dels afectats d’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) que protagonitzarà aquell cap de setmana Jaime Caballero, que estarà present en el programa. Sota el lema ‘Costa Daurada nada por el ELA’, arriba la primera trobada solidària Onda Cero, una iniciativa d’Atresmedia que vol visibilitzar aquesta malaltia amb una fita esportiva en col·laboració amb l’associació Siempre Adelante.

Els divendres a ‘Julia en la onda’ son temps de ‘Territorio comanche’ amb Núria Torreblanca, Max Pradera i Miqui Otero. I en el tram de 18:00 a 19:00h, els membres de ‘El Gabinete’ seran Elisa Beni, Noelia Adánez i Julio Lleonart.

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!