Fem l'agost 14/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimecres hem parlat de la situació d'inseguretat a la ciutat de Barcelona arran del tercer apunyalament a Barcelona en menys de 24 hores. Ho hem fet amb l'expert en seguretat, Enrique de Madrid Dávila i el vicepresident de la FAVB, Albert Recio. També hem volgut abordar com cal preservar les nostres dades personals a Internet. Amb la Georgina Boixereu ens hem desplaçat fins el restaurant Nectarí, on el xef Jordi Esteve ha donat el seu veredicte sobre la vichyssoise. Amb el Xavi Marín hem repassat la cartellera d'estrenes de cinema i sèries. Amb l'emprenedor i empresari, Sergi González hem descobert l'empresa 3D Digital Venue de la mà del seu cap de desenvolupament de relacions internacionals, Francis Casado. Amb l'expert en educació, Xavier Chalé, el secretari de professors de Secundària i professor de filosofia, Xavier Masso, la professora del Departament d'Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili, Yolanda Tortajada i el professor de primària, José Carlos Quintairos hem parlat de si cal o no tenir els telèfons a l'aula i quin ús es recomanable fer. Amb l'expert en televisió i director de MegaTV, Joan Carles Pallares i el periodista i tertulià de tele, Roco Steinhaüser. A l'última hora del programa amb el Sergi León, l'Anna García, el Victor Maciel, el Ricard Leal i la Yainelys Barrabi, ens hem apropat a les festes de Gràcia, hem parlat què s'emporta la gent dels hotels amb el Domenec Biosca i hem debatut quines són les 8 coses que mai s'han de dir en una discussió de parella amb la sexòloga i psicòloga a la tenda eròtica Amantis, Mireia Manjón.

Fem l'agost 13/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimarts hem parlat de l'estudi de l'Observatori de l'Emancipació de la Joventut que conclou que només 21 de cada 100 joves es poden emancipar dels pares a Catalunya. Ho hem fet amb el sociòleg responsable de l'Observatori, Jofre López, la coordinadora nacional de Joves de Comissions Obreres, Irene Ortiz i quatre joves que es troben que voldrien però no poden independitzar-se; el Robert Casín, la Maria López, l'Alba Giraldo, i el Nil Marbà. Amb el president d'ASETRA, Ignasi Rubio hem parlat d'un innovador seient per l'avió i de les darreres novetats en les vagues del món de l'aviació. Amb la nostra advocada Celia Cánovas, hem tractat la petició de Justicia on es demana a la Fiscalia que investigui les agències de ventres de lloguer. Per l'entrevista del "Fem l'agost" ens ha visitat el Doctor Josep Maria Gatell, una de les grans eminències en el món de les malalties infeccioses. Amb l'escriptor Pere Cervantes hem donat una ullada a les novetats literàries i amb el doctor i metge psicoterapeuta, José Aznar, hem après a viatjar sols. El Pol Corredoira ens ha apropat al món del reggeaton i als seus fonaments. A la part final del programa, el nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid Dávila, ens ha explicat una problemàtica molt comuna, els famosos estafadors de l'amor, que es troben sobretot a les xarxes socials i a les aplicacions per lligar. Per tancar el programa ens hem apropat a la bona vida amb la Gemma Torelló, la Vanessa Hogarth i la Carme Sánchez.

Fem l'agost 12/08/2019

Roger Pera i Pep Sala: sinònim de teatre musical

Amb l'actor Roger Pera, el cantant, productor i lletrista, Pep Sala i el Roger Zanuy hem parlat del present i del futur del teatre musical. Un recorregut per l'experiència vital de dues grans figures del món del teatre a casa nostre que ens han apropat els seus nous reptes personals i professionals.

Fem l'agost 12/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dilluns hem parlat de l'alerta per part de la ONU de menjar menys carn i posar-nos a dieta. Ho hem fet amb el propietari del restaurant vegetarià "Arc Iris", Pere Llauradó, el periodista ambiental, Jordi Bigues, un catedràtic de bromatologia de la Universitat de Barcelona i el President de la Unión Vegetariana Española, David Roman. Amb el Jaume Capella ens hem traslladat a Guinea Equatorial i hem parlat amb la Laura Villalba, una missionera en aquella zona, perquè ens expliqués els projectes que duen a terme. Després amb el Víctor Parrado hem continuat parlant de la seva vida com artista i hem parlat amb Bernat Noel Tiffon, psicòleg legal i forense, i la Lorena Abellán, advocada i vicepresidenta de Mujer Unidas contra el Maltrato, dels maltractaments de gènere. Amb Albert Morrai, responsable científic de l'Observatori de Sabadell, hem parlat de les llàgrimes de Sant Llorenç i amb Enrique De Madrid de l'implantació en els bancs de sistemes biomètrics que substituirien als codis PIN. Després hem parlat de la seguretat en un mateix amb l'Enrique Aguilar, coach i formador d'HRD Espanya.Amb el Pol Corredoira hem parlat de les coses que haurien de ser il·legals viatjant i amb el José Cáceres hem aconsellat a 3 nous oients. A continuació a la secció de teatre, hem parlat del teatre musical amb el Roger Zanuy, el Pep Sala, músic compositor, lletrista i productor, i l'actor Roger Pera. Per acabar el programa, amb l'Antoni Bolinches, psicòleg clínic, escriptor i terapeuta de parella, hem parlat de com cal enfrontar-se a una ruptura sentimental.

Fem l'agost 9/08/2019

Radio Nikosia "No hi ha una millor comunitat que la que formem entre tots els nikosians"

Cada setmana els components de Radio Nikosia es reuneixen per fer un programa de ràdio. Avui hem traslladat el seu estudi i el seu programa a Onda Cero Catalunya. Amb la Vanessa Andreu, el Carles Albert, l'Ignasi Sangenís, la Natàlia Marquès, la Carolina Villanova, el David Gascó Arguila, la Francesca Navarrete Checa i la Lucía Serra hem parlat d'aquesta iniciativa que va nèixer l'any 2003, com els ajuda en el seu dia a dia i com els hi ha canviat la vida. Una conversa vital i plena d'emocions!

Fem l'agost 9/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de divendres hem estat molt pendents del primer dia de vaga del personal de seguretat de l'aeroport del Prat. Hem pogut parlar amb el president de l’Associació Espanyola d’usuaris, empresaris i professionals del transport aeri, Ignasi Rubio del Pino. També hem analitzat el repunt d'agressions homofòbiques a la ciutat de Barcelona. Ho hem fet amb el president de l'Observatori contra l'homofòbia, Eugeni Rodríguez i la sociòloga experta en temes de gènere, Cristina Vila. Amb el José Rodríguez, consultor d'organitzacions i CEO d'Smoking Brains, hem après què cal per tenir un equip de treball motivat i amb el Doctor i metge psicoterapeuta, José Aznar hem parlat de la importància de saber estar sol. Ens han visitat alguns dels components de Radio Nikosia per parlar del seu projecte radiofònic i terapèutic que va néixer l'any 2003. El Carles Aguilar ens ha apropat el seu nou repte que començarà a finals d'octubre i amb l'Enrique Aguilar hem après els tres verbs essencials a la vida. Per acabar el programa hem repassat les notícies més divertides amb la Cristina Fernández, el Ricard Leal, el Víctor Maciel i el José Cáceres, i amb el Josep Maria Ferraz ens hem relaxat volant en un túnel de vent i allotjant-nos a l'Hotel Circ Raluy.

Fem l'agost 8/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dijous hem parlat de la mediació per la convivència entre veïnat i usuaris de pisos turístics. Ho hem fet amb el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, el Gerent del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, Lorenzo Viñas, el portaveu de la FAVB, Pere Mariné i el president d'APARTUR, Enrique Alcántara. Amb el Pere Cervantes, escriptor i policia, hem parlat de recomanacions literàries per aquest estiu. Després, hem parlat de la parella, les infidelitats i les separacions i si és legal controlar la nostra parella amb la Cèlia Cánovas, advocada i amb l'Enrique de Madrid, expert en seguretat. A les 21 h ens ha visitat l'actor Joan Pera i hem parlat de la seva carrera com a actor. Després amb la cap de la Unitat de subvencions i promoció territorial de l'Àrea de Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Marta Sendra, el President de l'Associació de Comerciants del Mercat Municipal del Clot, Vicenç Balaguer i la sòcia directora de GiC Retail, Mercè Clavel, hem parlat dels mercats. Amb el nostre expert en televisió i director de MEGATV, Joan Carles Pallarés, hem parlat dels sous d'alguns col·laboradors i presentadors de programes de televisió i també quant costa fer un programa. Per acabar el programa, hem parlat dels somnis i del significat que tenen amb la Carolina Podio, terapeuta Gestalt i experta en anàlisi i integració de somnis, juntament amb Ricard Leal, Miquel Artero, Yainelys Barrabi i Mireia Manjón.