Fem l'agost 7/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimecres hem parlat del conflicte obert que tenim amb la Lliga i la Reial Federació de Futbol sobre els horaris de la competició. Ho hem fet amb el president de Mediapro, Jaume Roures, el Ferran Martín, el José Agustín Gomez, el periodista Josep Maria Minguella i l'economista Gonzalo Bernardos. Amb el Xavi Marín ens hem apropat a la gran pantalla amb les estrenes de cinema i de sèries que ens esperen i amb l'empresari, Sergi González, hem conegut de la mà dels seus fundadors dues noves start-ups joves que estan cridades a revolucionar el món de la tecnologia, WiPass i Akiles. Ens ha visitat també el president de l'Asssociació Espanyola de Beers Sommeliers i catadors de cerveses, Guillermo Forn i amb l'Isaac Palomares, psicòleg de la unitat del son de la clínica Teknon del Doctor Javier Albares hem tractat la importància del descans i el que suposa dormir en parella a l'estiu. Per acabar el programa hem parlat de protocol, amb l'actor i professor de l'Escola Internacional de Protocol, Màrius Hernández i l'actor Joan Pera i hem repassat amb l'Anna Garcia, l'Arnau Carrió, el Victor Maciel i el Jose Ortiz les notícies més divertides de la setmana.

Fem l'agost 6/08/2019

Fem l'agost amb Toni Marín

Al "Fem l'Agost" de dimarts hem parlat de l'esborrany que prepara la Generalitat que preveu prohibir fumar a les terrasses i cotxes de la ciutat de Barcelona. Ho hem fet amb el cap del servei de prevenció i control del Tabaquisme, Josep Maria Suelves, amb el responsable de la unitat de tractament del tabaquisme de l'Hospital de Bellvitge, el Dr Josep Maria Ramón, el president del Gremi de Restauració, Roger Pallarols i l'escriptor, Pere Montalà. Amb l'Ignasi Rubio del Pino hem parlat de les dificultats de viatjar amb animals a altres païssos i amb el CEO de Runroom, i co director del programa IN DIGITAL, d'ESADE, Carlos Iglesias ens hem acostat al món 4.0 i als drons d'Amazon. Ens ha visitat el cap de comunicació de la ONCE a Catalunya, Kike Calvo, per presentar-nos el seu llibre "El príncipe de la calle". Amb l'expert en educació, Xavier Chalé, hem debatut si cal o no posar deures per setembre als més joves i amb el Pol Corredoira ens hem endinsat en el món del reggaeton. Amb l'Enrique de Madrid Dávila i José Luis Vicuña, president del grup Vicuña, hem tractat com de vulnerables són els nostres habitatges pel què es refereix a seguretat. Per acabar el programa la Gemma Torelló, la Vanessa Hogarth i la Carme Sánchez ens han apropat a la bona vida amb les notícies més extravagants.

FEM L'AGOST 5/08/2019

La convivència dels llauners amb els restauradors.

El portaveu de Tras la Manta, el primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, el director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, el Director d'operacions de Restaurants Escribà, Josep Maria Ferraz i President de PIMEC Comerç, Álex Goñi han abordat el tema dels top mantes una setmana després i la convivència dels llauners amb els restauradors.

FEM L'AGOST 5/08/2019

FEM L'AGOST AMB TONI MARIN

Al "Fem l'Agost" hem parlat del top manta i la convivència dels llauners amb els restauradors. Ho hem fet amb el portaveu de Tras la Manta, el primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, el director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, el director d'operacions Restaurants Escribà i el president de PIMEC Comerç, Álex Goñi. Amb Jaume Capella ens hem desplaçat aquesta setmana fins a la República Dominicana i hem conegut de primera mà la feina que fan a "Sonríe y Crece" gràcies a la Mar Arans qui està fent un voluntariat en aquests moments. Amb Victor Parrado hem parlat més a fons de la vida de l'artista i la vida a Madrid. A les 21 h hem tingut el plaer de tenir amb nosaltres Neil Harbisson, un activista, artista i el primer cíborg reconegut legalment pel govern britànic. Amb ell hem parlat de la seva percepció amb l'antena implantada i de quins projectes té al cap pel seu futur. A continuació hem parlat de la ment de l'assassí després d'un cap de setmana de tirotejos als Estats Units amb el Bernat Noel Tiffon, un psicòleg legal i forense. Amb el Pol Corredoira hem parlat de les coses que haurien de ser il·legals a les Festes Majors i amb el Consultori del José Cáceres hem donat consells a dos casos sobre el matrimoni. Després hem parlat del teatre i les coses que hi ha darrere de la vida d'un actor i una actriu, amb el Roger Zanuy i el Miquel Folch, un actor, representant i membre de l'acadèmia de cinema català. Al final del programa, amb l'Antoni Bolinches, un psicòleg clínic, escriptor i terapeuta de parella, i el Miguel Silveira, un psicòleg expert en sogres, hem parlat de les parelles que no suporten a les mares.

FEM L'AGOST 2/08/2019

Josep Guijarro: "Si un dia apareix un ovni de veritat, tots sortirem corrents"

L'investigador, periodista i escriptor, Josep Guijarro ens ha portat fins els estudis d'Onda Cero Catalunya tots els successos paranormals i misteriosos dels darrers anys. Ovnis, extraterrestres, psicofonies...i de moltes més coses ens ha parlat un dels grans experts d'Espanya en aquests temes.

FEM L'AGOST 2/08/2019

FEM L'AGOST AMB TONI MARIN

Al "Fem l'agost" hem parlat de l'augment del 50% del preu del lloguer que s'ha produït en els darrers 6 anys. Ho hem fet amb l'experta inmobiliària Mireia Moles, el portaveu d'Idealista, Eduard Vilaplana, la portaveu del Sindicat de Llogaters, Lourdes García i amb el Jofre López, sociòleg responsable de l’Observatori d'Emancipació del Consell de la Joventut d'Espanya. Amb el José Rodríguez Huerta, consultor d’organitzacions i CEO de Smoking Brains, hem descobert i après a construir els líders del segle XXI i amb el nostre expert en tel.levisió, Joan Carles Pallarés, hem analitzat la figura dels tertulians. A les 21h ens ha visitat el gran Josep Guijarro amb qui hem parlat de misteris i successos paranormals. També hem analitzat el repunt de consum de drogues que s'està produïnt a la ciutat de Barcelona. Ho hem fet amb el periodista de El País, Alfonso Congostrina, la coordinadora d'Energy Control, Núria Calzada i el president de Projecte Home, Oriol Escolies. Amb el Formador de crèixement personal i col.laborador d’HRD, Enrique Romero hem après com cal afrontar les situacions diàries per convèncer i vèncer a tot aquell i allò que ens proposen. Per acabar la setmana l'Olga Ortiz, el Victor Maciel, el José Cáceres i la Silvia Serna ens han endinsat en les noticies més bojes de la setmana. Amb el Josep Maria Ferraz hem marxat a fer activitats relaxants com el massatge de xocolata o un concert sota l'aigua.

FEM L'AGOST 1/08/2019

FEM L'AGOST AMB TONI MARIN

Al "Fem l'agost" hem parlat de la sentncia del TSJC que anul.la el pla que limita l'allotjament turstic a Barcelona. Ho hem fet amb el regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Marc, el president de l'Associaci de Directius i Experts en Empreses Turstiques, Domenec Biosca, el director del Gremi d'Hotels, Manel Canals i la presidenta de la FAVB, Anna Menndez. El Pere Cervantes ens ha fet dues recomanacions literries molt interessants i amb el Carlos Iglesias hem parlat d'Alexa i del futur dels assistents virtuals. A les nou del vespre, la Samanta Villar