Temas

Vall d'Hebrón

IDENTIFICAN UNA DIANA CELULAR CLAVE

Investigadores españoles descubren una forma de eliminar las células que reactivan el VIH

Un equipo ha conseguido identificar por primera vez una diana celular que permite atacar a las células en las que se esconde el virus del VIH y donde, hasta el momento, los tratamientos antirretrovirales no tenían ningún efecto. El avance se ha conseguido gracias a un anticuerpo que ya se comercializa para el tratamiento de diferentes tumores.

Els nens hospitalitzats de la Vall d’Hebron viuen la ràdio en primera persona

Els nens hospitalitzats de la Vall d’Hebron viuen la ràdio en primera persona

Els micròfons d’Onda Cero Catalunya han arribat aquesta setmana a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per organitzar un taller de ràdio per infants hospitalitzats. Aquest taller s’ha fet de la mà de la Fundació Atresmedia i amb la col·laboració d’Onda Cero Catalunya.

L'ACTUALITAT, A LA BRÚIXOLA

El Vall d'Hebrón trasplanta més de mil pulmons

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron acaba de superar els 1.000 trasplantaments de pulmó. Concretament, se n'han fet 1.113, 1.046 en adults i 67 en menors d'edat. És el primer centre de l'Estat que assoleix el miler d'aquest tipus d'intervencions i un dels cinc que hi ha arribat a Europa. A Catalunya és l'únic centre hospitalari que en fa.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 23/08/2018

Des de Prades (França) Quim Torra manté el pols... però rebaixa el to: enlloc d’atacar l’Estat demana acusar-lo. Nova víctima per violència de gènere. Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona de 35 anys de nacionalitat hondurenya veïna de Barcelona a mans de la seva parella. I expliquem també que l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona ha aconseguit reduir a la meitat el nombre de proves per diagnosticar l’Hepatitis C.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 07/08/2018

Segueix la polèmica a l’Ajuntament de Barcelona, l’oposició acusa el govern Colau d’incapacitat davant la creixent inseguretat a Barcelona i el govern diu que tot es tracta d’una jugada política. L’Hospital Vall d’Hebron ha dut a terme amb èxit un trasplantament hepàtic a dues nenes de 13 anys i vuit mesos respectivament. I expliquem també que la Fundació Arrels reclama millores en les condicions pels sense sostre després de l’onada de calor que hem patit aquests dies.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 10/07/2018

A l’Hospital de la Vall d’Hebron han posat en marxa una iniciativa per humanitzar els parts per cesària, es diu la ccesària provincle i en parlem amb la doctora Elena Carreras, cap d’Obstretícia i Ginecologia de Vall d’Hebron. El maquillatge a l’estiu centra l’espai d’avui amb Fabiana Finetto i ens acompanya també la maquilladora professional Naara Sirera. Mònica Günther entrevista el xef Òscar Manresa que presenta el seu llibre “Mi Boquería”. I amb Agustí Filomeno, cap de màrketing del Liceu, repassem l’escenografia de La Favorite de Donizetti que s’està representant aquests dies a Barcelona.