Temas

Uber

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Taxis i VTC estaran condemnats a conviure a Barcelona

El professor de Dret Administratiu de la UOC i la UB Marc Tarrés ha explicat al programa que les companyies Uber i Cabify podien adaptar-se al decret del Govern de la Generalitat que regula els VTC. Tot i haver marxat de Barcelona i haver deixat via lliure als taxistes, Tarrés assegura que ambdues companyies acabaran convivint amb el sector del taxi a la capital catalana.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 31/01/2019

Uber i Cabify marxen de Barcelona davant el decret que regula el sector. Des de l'ajuntament asseguren que no entenen aquesta decisió. A les portes del trasllat dels polítics presos a Madrid, Quim Torra anuncia que els visitarà abans de que marxin. I també hem recordat l'incendi, ara fa 25 anys, del Gran Teatre del Liceu.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 31/01/2019

Uber i Cabify marxen de Barcelona, en parlem amb Eduardo Martin, president d’UNAUTO a Espanya. Reportatge de Victòria Blactot sobre el 25è aniversari de l’incendi del Liceu. Fem tertúlia política amb Toni Coll, Raimond Blasi, Koldo Blanco i Eulalia Reguant. El xef Davide Tenconi ens parla del mundial de la gastronomia, el concurse Bocuse d’Or.

EN BARCELONA

Los conductores de VTC presentan mil firmas contra la precontratación

Los conductores de VTC han entregado más de cien mil firmas en la Generalitat horas antes de que el gobierno catalán apruebe el decreto que regula el sector de los vehículos con conductor. Una regulación que desembocará en expedientes de regulación de empleo y que afectará a cientos de empleados.